(Poistunut julkaisusta)

Senior Java Developer, High Security (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja. 

Haluamme nyt kasvattaa softatiimiämme, joka keskittyy tekemään asiakkaillemme turvaluokiteltuja sovelluskehityshankkeita ja hankekokonaisuuksia. Etsimme Helsinkiin High Security tiimiimme kokenutta ja osaavaa devaajaa rooliin Senior Java Developer.

Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja ohjelmistokehitykseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta. Meille tärkeää ovat työntekijöiden osaamisen kehittäminen, aikaansaamamme huippulaatu ja työnteossa hyvä fiilis ja tekemisen meininki. Meidän tiimiä toimiston "pallomeret" ja muut siistit jutut eivät kiinnosta, vaan arvostamme osaamista ja sitä, että pystymme kehittymään huippuluokan koodareiksi erittäin haastavassa security-maailmassa.

Tiimimme muodostuu ohjelmistokehityksen ammattilaista; meillä on tiimissä sovelluskehittäjien ja arkkitehtien lisäksi myös omat testaajat. Sinä osallistut tiimin kanssa nykyisten ja uusien ratkaisujen kehittämiseen ketterillä menetelmillä. Meille ja asiakkaillemme sovelluksien tietoturva ja sen ohella laadunvarmistus ovat ensisijaisen tärkeitä. 

Tyypillisiä projektejamme ovat erilaiset räätälöidyt operatiiviset sovellukset ja järjestelmäintegraatiot. Projekteissa tehtäviisi kuuluu mm. tekninen vaatimusmäärittely, työmäärien arviointi sekä kokonaisuuden hallinnointi tavallisen suunnittelu- ja ohjelmointityön lisäksi. Pääset myös vahvasti mukaan sovelluksien arkkitehtuurin kehittämiseen.

Sinulla on vahva kokemus myös sparrailusta ja toisten tukemisesta. Osallistut muiden kehittäjien mentorointiin ja varmistat laatua pitämällä myös katselmointeja.  Kykenet myös sparraamaan arkkitehtuurista ja menetelmistä arkkitehdin kanssa.

Odotamme sinulta vankkaa, useamman vuoden kokemusta sovelluskehitystyöstä ja valmista kokemusta myös arkkitehtuurin kehittämisestä. Olet ratkaisuhenkinen, tarkka ja pystyt pitämään fokuksen laadussa, ehkä vihaatkin quick-and-dirty-ratkaisuja ja arkkitehtuurin spagetoitumista. Osallistut pitkäjänteisesti sovellusarkkitehtuurin ja tietomallien kehittämiseen. 

  • Olet syvällisesti perehtynyt Java-teknologioihin, kuten: Java, Java EE, Rest, websocket, JMS, JPA, Hibernate, High Availability, Spring, JUnit, maven
  • Lisäksi tehtävässä tarvitset käytännön tietokantaosaamista: JPQL, native SQL
  • Pidämme myös tärkeänä tietoturvatekniikan ymmärrystä: Salaus- ja allekirjoitusmenetelmät ja työkalut, CA ja varmenteet, toimikortit
  • Ja sinulla on vähintään hyvä perusosaaminen Linuxista
  • Vaatimuksena on myös hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Pystyt työskentelemään toimistolla, tässä tehtävässä etätyöt eivät ole mahdollisia

Tarjoamme sinulle työn, jolla on isossa kuvassa merkitystä koko Suomen yhteiskunnalle. Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa, ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko? Hae nyt, niin jatketaan keskustelua! Lisätietoja antaa Ian Kurtén, Head of High Security (etunimi.sukunimi@elisa.fi tai 050 590 9180).

Tehtävään valituille teetämme perusmuotoisen turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.