(Poistunut julkaisusta)

Senior järjestelmäasiantuntija Microsoft-palvelinympäristöön Beveric Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020
Etsimme Beveric Oy:lle kokenutta Senior järjestelmäasiantuntijaa Microsoft-palvelinympäristöön vakituiseen työsuhteeseen. Beveric Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen korkean lisäarvon tuottavia IT-palveluita. Etsimme nyt kokenutta järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään mm. julkisen sektorin asiakkaiden monipuolisten IT-projektien, kuten tietoliikenne-, pilvi-, tietoturva-, järjestelmähallinta- ja muiden kehitys- ja ylläpitoprojektien pariin. Bevericilla sinua odottaa matalan hierarkian työyhteisö, osaavat kollegat sekä mahdollisuus päästä osaksi kokoluokaltaan suuria projekteja. Lue tarkemmin tehtävästä alempaa ja hae paikkaa!
KUVAUS
Järjestelmäasiantuntijana toimit Microsoft-palvelin- ja työasemaympäristössä kehitys- että ylläpitotehtävissä. Työskentelet monipuolisissa projekteissa useamman eri asiakkaan parissa ja toimit asiantuntijaroolissa tai mahdollisesti myös teknisenä projektipäällikkönä projektien läpiviennissä. Projektien sisältö vaihtelee asiakaskohtaisesti, mutta tyypillisiä kokonaisuuksia ovat muun muassa palvelin- ja/tai työasemaympäristöön, tietoturvaan, IT-arkkitehtuuriin, tietoliikenteeseen, sovellusympäristöihin, pilviratkaisuihin sekä tietokantoihin liittyvät kehitys- ja ylläpitoprojektit. Toimenkuvaan kuuluu myös vaativat ongelmanratkaisut.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden suurten asiakkaiden projekteissa
* Mielekkään ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa vallitsee matala hierarkia
* Hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi

TYÖNKUVA
Toimit asiantuntijaroolissa monipuolisissa kehitys- ja ylläpitoprojekteissa suurilla asiakkailla. Työskentelet konsultoivassa roolissa asiakasrajapinnassa, minkä lisäksi tarjoat myös tukea ongelmanratkaisussa sekä vaativammassa 3-4 tason tukitehtävissä.

Työtehtäviäsi ovat:
* Monipuoliset kehitys- ja ylläpitoprojektit Microsoft-palvelinympäristössä
* IT-arkkitehtuurisuunnittelu
* 3-4 tason support/helpdesk sekä ongelmanratkaisu
* Asiakkaiden konsultointi
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme sinulta vastaavaa kokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta sekä sitä, että olet toiminut menestyksekkäästi vastaavanlaisissa tehtävissä isojen palvelinympäristöjen parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi vankkaa tietoliikenneteknologia- sekä tietokantaymmärrystä. IT-puolen koulutus sekä mahdolliset Microsoft-sertifikaatit nähdään etuna.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista vähintään muutaman vuoden ajalta.
* Laajaa ymmärrystä Microsoft-ympäristöstä sekä tietoliikenneteknologioista ja tietokannoista.
* Sujuvat kommunikointitaidot ja hyvät ongelmanratkaisutaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Beveric Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Beveric Oy on vuonna 1999 perustettu tietotekniikan sopimustyöhön erikoistunut palveluyritys. Liikeideanamme on tietojärjestelmäratkaisujen konsultointi, projektitoimitukset ja koulutus. Beveric Oy:n liiketoiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen korkean lisäarvon tuottavia IT-asiantuntijapalveluita.