Senior ja Junior tason ohjelmistokehittäjä
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

RemaSawco on palvelu- ja ratkaisutoimittaja, joka auttaa sahoja tehostamaan, parantamaan laatua ja lisäämään arvoa digitaalisen muutoksen avulla. Yhdistämme huippuluokan laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut syvälliseen tietotaitoomme auttaaksemme ja tukeaksemme asiakkaidemme liiketoimintaa. Meillä on yhtenäinen ohjelmistotiimi yli 15 hengen ruotsalaisen tytäryhtiömme kanssa.

Etsimme asiakkaallemme RemaSawco Oy:lle Senior ja Junior tason ohjelmistokehittäjää Mikkeliin.

Etsimme joukkuepelaajia, jotka ovat itseohjautuvia ja omaavat hyvän asenteen työtä kohtaan. Jos olet kiinnostunut suunnittelu-, toteutus- ja tukityöstä sekä haluat hyödyntää parhaita käytäntöjä yksiköiden testauksessa, julkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa, tämä työ on sinua varten.

Tehtävässä työskentelet sekä tuotekehityksessä että operatiivisissa rooleissa. Odotamme sinun ottavan haltuun yhden avaintuotteistamme. Seuraat etenemissuunnitelmaa vanhan koodipohjamme muuttamisesta ja yhdistämisestä uusimpaan tekniikkaan muiden asiantuntijoidemme avulla. Osa työstäsi on tukea asiakkaitamme ja toteuttaa uusia projekteja osana projektitiimiä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta ohjelmistosuunnittelusta, -kehityksestä, sekä -tuesta. Lisäksi hakijalla tulee olla hyvät suomen- ja englanninkieliset viestintätaidot. Ruotsin kielen osaaminen sekä tietämys mekaanisesta metsäteollisuudesta katsotaan eduksi.

Ohjelmistotiimin avainsanat ovat:

.Net, C#, Visual Basic.NET, SQL, Git, FTP, SSH, QT, Windows, Linux, Qt, Machine vision, Scripting, CMD, API, Interface, TCP, UDP, MSMQ, VPN, HTTP, SCRUM

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään tehtävän kansainvälisessä asiakasyrityksessämme. Tässä on oiva mahdollisuus junior tason ohjelmistokehittäjän kasvulle ja kehitykselle tai senior tasolle monipuolisesti haasteita.

Yrityksessä huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista mm. lounas- ja virike-edulla. Käytössä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Työssä tulee jonkin verran matkapäiviä.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja se solmitaan suoraan asiakasyritykseen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.5.2021 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450479
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli