(Poistunut julkaisusta)

Senior ja junior ohjelmistokehittäjä, Visma Sign
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019
Etsimme kahta ohjelmistokehittäjää ketterään sähköisen allekirjoituksen tiimiimme. Emme vaadi kuuta taivaalta, vaan etsimme rentoon porukkaamme osaajia kehittämään Pohjoismaissakin menestyneestä sähköisestä allekirjoituspalvelusta entistäkin paremman.

Kehitystiimimme työskentelee Docker, Kubernetes, Public Cloud, ReactJs teknologioiden parissa. Kokeneemmalta kehittäjältä odotamme itsenäisen kehittämisen ja johtajuutta omaan työhön:

Olet aito full stack -osaaja, jolla ohjelmointiosaaminen ulottuu aina yksikkötestattavan koodin kirjoittamiseen. Tiedät mitä SOLID -periaatteet tarkoittavat teoriassa ja osaat hyödyntää niitä jokapäiväisessä työskentelyssä luodessasi ylläpidettävää järjestelmää. Olio-ohjelmointi tarkoittaa sinulle muutakin kuin luokkien periytymistä. Bonukseksi lasketaan funktionaalisen ohjelmoinnin taitaminen ja ajattelumaailman hyödyntäminen päivittäisessä työssä.Myös DevOps ajattelumaailma on sinulle tuttua. Ymmärrys nykyaikaisista ohjelmistoarkkitehtuureista on plussaa, sillä pääset hyödyntämään osaamistasi vaikka heti.

Juniorikehittäjältä odotamme oma-aloitteista asennetta sekä palavaa halua kehittyä yllä kuvatun seniorikehittäjän suuntaan. Rakennamme sinulle mentoroidun kehityspolun, jonka avulla sekä kehityt, että näet oman työsi tuloksen konkreettisesti tuotteessa. Kehität Visma Signia eteenpäin sitä mukaa, kun opit uutta.

Lähetä hakemuksesi 31.12.2019 mennessä. Kehitystiimi työskentelee Lappeenrannassa, ja juniorikehittäjän paikka sijoittuu myös Lappeenrantaan. Kokeneemman kehittäjän kohdalla myös Helsinki tai Lahti on sijaintina mahdollinen. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Tutustu Visma Sign-palveluun (https://vismasign.fi/) ja sen API-kuvaukseen (https://sign.visma.net/api/docs/v1/), jotta tiedät, minkä parissa työskentelemme päivittäin tehden pohjoismaalaisten arjesta tietoturvallisemman ja astetta helpomman!

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Larvala, Kehitysjohtaja (Visma Sign), puh. 050 4343343, antti.larvala@visma.com.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.