(Poistunut julkaisusta)

Senior IT System Specialist
Kämp Collection Hotels

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Nyt haemme konsernihallintoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokoaikaista

Senior IT System Specialist

Senior IT System Specialistin roolissa toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen sekä ulkoisten kumppaniemme kanssa. Vastuualueeseesi kuuluvat konsernin tietohallinnon järjestelmistä ja niiden kehittämisestä vastaaminen. Ymmärrät Microsoft teknologioita laajasti ja olet tottunut päivittäisessä työssäsi ratkomaan operatiivisia ja strategisia järjestelmähaasteita. Olet tottunut arvioimaan ja johtamaan IT kehitysprojekteja. Haluat kehittää toimintamalleja uusia teknologioita hyödyntäen. Arvostamme hotelli ja ravintolatoimialan kokemusta, erityisesti ymmärrystä Opera PMS- ja Microsta RES -järjestelmistä. Roolia voidaan täsmentää hakevan henkilön tahtotilan mukaiseksi.

Sinulla on teknillinen koulutus ja useamman vuoden kokemus IT asiantuntijatehtävistä ja -järjestelmistä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös kasvaa IT Managerin rooliin. Arvostamme aktiivista otetta työhön, aloitteellisuutta, systemaattisuutta ja energisyyttä. Olet tiimihenkinen, omaat hyvät yhteistyötaidot sekä pidät työskentelystä tietojärjestelmien parissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ennen kaikkea monipuolisen tehtäväkentän Suomen johtavassa hotellialan konsernissa.

Kiinnostuitko? Toimi siis mahdollisimman pian ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevan linkin kautta – odotamme hakemustasi 19.11.2018 mennessä. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävästä, niin lisätietoja antaa Group IT Director Juhani Rajala +358 40 838 7342 ja juhani.rajala@kampcollection.com.