(Poistunut julkaisusta)

Senior IT Developer
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Etsimme Eurofins Expert Servicesille Espoon Otaniemeen IT-tiimiimme Senior IT Developeria kehittämään ja luomaan kasvavan yrityksemme järjestelmiä. Toimimme asiantuntija-, testaus- ja sertifiointipalveluiden toimialalla. Kehitämme jatkuvasti omia IT-järjestelmiä kaupallisten järjestelmien lisäksi. Kasvavien tarpeidemme tueksi etsimme nyt tiimiimme kehittäjää, jolla on kokemusta uusien järjestelmien käyttöönotosta ja luomisesta sekä olemassa olevien järjestelmien kehittämisestä.

Toimen pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat olemassa olevien järjestelmien kehittäminen, uusien järjestelmien luonti ja käyttöönotto sekä IT-projektien toteutus. Käytämme omaa  toiminnanohjausjärjestelmää, jonka kehitysvastuu siirtyy hakemallemme henkilölle. Lisäksi olemme ottamassa käyttöön nykyaikaisia BI-sovelluksia, joiden kehitysvastuu kuuluu hakemallemme henkilölle.

Olet etsimämme työntekijä, jos sinulla on kokemusta järjestelmäkehityksestä ja pystyt luomaan järjestelmiä itsenäisesti. Ymmärrät liiketalouden prosesseja, prosessikaavioita ja olet ollut aikaisemmin tekemisissä toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja etujen lisäksi kiinnostavan ja itsenäisen työn loistotiimissä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Yrityksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, mm. aivan Otaniemen metropysäkin vieressä.

Hae nyt!

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 22.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut heti tehtävään sopivien hakijoiden osalta ja tulemme täyttämään paikan sopivan hakijan löydyttyä.