(Poistunut julkaisusta)

Senior Insight Strategist
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Tunnetko intohimoa tutkimusmaailmaa ja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämistä kohtaan? Me HR4:ssä olemme edelläkävijöinä luomassa uutta ja erilaista tutkimuskenttää – yhdistämällä henkilöstökokemuksen ja asiakaskokemuksen tutkimuksen keinoin. Uudistamme toimintaamme, minkä myötä etsimme joukkoomme kokenutta tutkimusalan ammattilaista. Toimit henkilöstötutkimusten palveluvastaavana ja tiimin esimiehenä sekä vastaat osaltasi palveluidemme kehittämisestä ja oman palvelualueen tuloksellisuudesta. Työskentelet aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja osallistut tutkimusprojektien toteuttamiseen ja johtamiseen.

Sinulla on vahva kokemus kyselytutkimusten toteuttamisesta joko henkilöstö-, asiakas- tai markkinatutkimusten puolelta. Osaat hyödyntää data-analytiikkaa työssäsi ja pystyt tekemään näkemyksellisiä toimenpidesuosituksia sekä keskustelemaan ylimmän johdon kanssa liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä asiantuntijoiden esimiehenä toimimisesta, konsultatiivisesta asiakastyöstä sekä palveluiden kehittämisestä – ja nautit näistä kaikista! Sinulla on kykyä suunnitella ratkaisuja asiakkaan tarpeet huomioiden ja olet taitava rakentamaan esityksiä sekä visualisoimaan. Pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimme joukkoomme positiivista ja ratkaisukeskeistä suunnannäyttäjää, joka tekee töitä kanssamme kädet savessa - ja joka uskaltaa myös haastaa ja kyseenalaistaa. Johdat tiimiäsi innostaen ja innovoiden ja tuot vahvan panoksesi toiminnan kehittämisen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja sinua motivoi mahdollisuus auttaa asiakkaitamme ylittämään tavoitteensa. Jaat kansamme näkemyksen henkilöstökokemuksen ja asiakaskokemuksen vahvasta linkittymisestä toisiinsa ja yrityksen liiketoiminnalliseen menestykseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä uniikin palveluvalikoiman parissa ja toimia tutkimusalan suunnannäyttäjänä. Meillä on käytössämme markkinoiden johtava tutkimusteknologia ja tiimissä ammattilaisia niin asiakas-, markkina- kuin henkilöstötutkimuksen osalta. Pääset tekemään merkityksellistä asiakas- ja businesslähtöistä työtä. Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, digitaaliset ratkaisumme, osaava myyntiorganisaatio sekä yli sadan hengen osaava ja innostunut kollegaverkosto. Laumastamme löytyy tutkimuksen, henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin ja valmentamisen ammattilaisia. Kuulumme osaksi kansainvälistä Accountor-konsernia. Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä.

Työtämme ohjaavat arvomme: luottamus ja arvostus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Meitä motivoi mahdollisuus oppia jatkuvasti jotain uutta ja mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön. Teemme työtä rennossa ilmapiirissä huumoria unohtamatta. Organisaatiomme on moderni ja ihmisläheinen, ja meillä panostetaan hyvään henkilöstökokemukseen. Tule kanssamme luomaan parempaa työelämää!

Haluatko mukaan? Hae tehtävää viimeistään ke 21.11. Lisätietoja antaa Tutkimuspalveluiden johtaja Teemu Putto, p. 040 592 9410, parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina to 8.11. klo 15-16 sekä ke 14.11. klo 15-16. Muina aikoina lisätietoja antaa Senior Rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila, p. 050 442 8444.

Odotamme sinua innolla laumamme jäseneksi!