(Poistunut julkaisusta)

Senior Information Security Manager (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Vahvistamme Elisan yritysturvallisuustiimiämme ja haemme nyt

Senior Information Security Manageria

toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään Helsinkiin.

Jos omaat vahvaa tietoturva-alan asiantuntemusta ja olet etsimässä uusia haasteita siltä alueelta, niin jatka lukemista eteenpäin! Tässä voi olla seuraava työpaikkasi?

Elisan Yritysturvallisuustiimi vastaa turvallisuusriskien hallinnasta ja turvallisuustoimintojen ylläpidosta sekä kehittämisestä Elisassa ja tytäryhtiöissä. Keskeisiä toiminta-alueita ovat tietoturvallisuus, tietosuoja, fyysinen turvallisuus, henkilöturvallisuus ja varautuminen. Tiimimme tekee tiiviistä yhteistyötä Elisan organisaation kanssa monipuolissa kehityshankkeissa.

Senior Information Security Managerin tehtäväkenttä kattaa mm. organisaation tukemisen kyberturvallisuuteen liittyvien toimintojen kehittämisessä, palvelu- ja tuotekehitykseen ja ylläpitotoimintojen kehittämisessä tukemista, osallistuminen riskien, poikkeamien ja tietotapahtumien hallintaan. Tehtävät vaihtelevat ohjeiden tuottamisesta ja kouluttamisesta sekä toiminnan kehittämisestä projektityöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ICT-yrityksen kyberturvallisuuteen, tietoturvaan sekä tietosuojaan liittyvissä asioista. Operaattori -ja ICT-palvelutarjoajan näkökulman sekä Elisan liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen luo vankan pohjan tehtävässä toimimiselle. Tehtävässä tarvitaan vahvaa kehittämisotetta, kykyä asioiden ja niiden yhteyksien kokonaisvaltaiseen hahmottamiseen, sinnikästä toimeenpanokykyä sekä kyvykkyyttä toimia tavoitteellisesti eri sidosryhmien kanssa isossa organisaatiossa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia, analyyttisyyttä ja paineensietokykyä. Olet asenteeltasi aktiivinen ja haluat kehittyä jatkuvasti työssäsi paremmaksi. Toivomme sinulta käytännönläheistä, ratkaisukeskeistä ja aktiivista työotetta. Olet proaktiivinen ja seuraat jatkuvasti alan kehittymistä. Omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, ja kykenet viestimään sujuvasti myös englannin kielellä. Ymmärrät toimintaa myös numeroina, osaat raportoida kokonaisuuksia havainnollisesti perustellen ja selkeästi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. tekninen tai kaupallinen korkeakoulu -tai yliopistotutkinto.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumetesti.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset kollegat, välittävän esimiehen sekä muut hyvät henkilöstöedut! Elisalla pääset työskentelemään joustavasti, sillä tarjoamme hyvät etätyömahdollisuudet muiden etujen lisäksi. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Lisätietoa Jaakko Walleniukselta (jaakko.wallenius@elisa.fi tai 050 525 0138). Puhelintiedustelut ke 9.1. klo 9 - 12 välisenä aikana.

Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.