(Poistunut julkaisusta)

Senior ICT Specialist - Networks
Agnico Eagle Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Haemme Kittilän kaivoksen ICT-tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SENIOR ICT SPECIALIST - NETWORKS

Toimit osana Kittilän kaivoksen osaavaa kymmenhenkistä ICT-tiimiä. Vastuullasi on kaivoksen kiinteiden ja langattomien verkkojen ja ympäristöjen käytettävyys ja kehittäminen sekä uuden teknologian arviointi, testaus ja käyttöönotto. Kaivoksemme ja liiketoimintamme laajenee jatkuvasti, minkä lisäksi toteutamme useita kehityshankkeita muun muassa automaation ja IoT:n parissa, mikä tekee työstäsi erityisen mielenkiintoista ja haastavaa.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on

  • tehtävään soveltuva koulutus ja vahva verkkoteknologioiden osaaminen
  • kokemusta turvallisen ja vikasietoisen verkon jatkuvasta kehittämisestä
  • halua ja kykyä aktiiviseen kehittämiseen
  • hyvät vuorovaikutustaidot (myös englanniksi)
  • ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoa
  • projektijohtamisen taitoja.

Katsomme eduksesi myös CCNP- ja CCIE- tuntemuksen.

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme kaivosten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi tarjoamme myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstörahasto- ja osakeostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat ja työmatkakuljetuksen, ja tuemme laajasti henkilöstömme liikuntaharrastuksia.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia paikkoja asua, joissa asukkaat voivat nauttia hyvistä ja sujuvista lähipalveluista ja rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Suomen suurin talvimatkailukeskus Levi kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto.

Anna Lapin lumota! Lähetäthän hakemuksesi ICT&Automation -tiimin päällikölle Jan Nakolinnalle osoitteeseen jan.nakolinna@agnicoeagle.com  mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.7.2020.

Haastattelemme hakijoita etäyhteydellä 8.7. ja 9.7.2020. Lisätietoja antaa Jan Nakolinna, puh. 040 8425 414, jan.nakolinna@agnicoeagle.com.