(Poistunut julkaisusta)

Senior HR Manager
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etteplan on yli 3 400 asiantuntijan nopeasti kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. Haemme nyt joukkoomme samanhenkistä ja kokenutta

Senior HR Manageria

Vastaamaan Etteplanin henkilöstötoiminnoista ja työntekijäkokemuksesta Suomessa. Toimit Suomen HR-tiimin esimiehenä, osallistut Etteplanin HR-johtoryhmän työskentelyyn sekä kasvumme ja kehityksemme mahdollistamiseen rekrytointien ja työnantajakuvan kehittämisen avulla. Lisäksi pääset kehittämään tärkeimpiä HR-prosesseja, kuten esimiestyötä ja osaamisen kehittämistä. Edistät omalla toiminnallasi Etteplanin organisaatiokulttuurin kehittymistä arvojemme ja tavoitteiden mukaisesti. Autat esimiehiä saavuttamaan yhteiset tavoitteemme ja varmistat osaltasi, että parhaat HR-toimintamallit ovat koko henkilöstömme käytössä Suomessa. Toimit yhteistyössä kumppaneidemme ja muiden maiden HR-asiantuntijoidemme kanssa olet mukana kehittämässä Etteplania globaalisti. Esimiehenäsi toimii konsernin henkilöstöjohtaja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja laaja-alaista tuntemusta HR:n eri osa-alueista asiantuntija ja /tai konsulttiorganisaatioissa sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Olet ollut mukana kehittämässä liiketoimintaa HR:n näkökulmasta ja sinulla on mahdollisesti jo kokemusta kansainvälisestä ympäristöstä Toivomme sinulta erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja vaativissakin tilanteissa sekä kykyä uudistusten ja muutosten toteuttamiseen. Olet aidosti kiinnostunut työskentelystä ihmisten kanssa ja omaat ratkaisukeskeisen lähestymistavan. Olet idearikas, pitkäjänteinen, määrätietoinen ja positiivinen. Tartut toimeen ja saat asioita valmiiksi. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Toimipaikkasi voi olla Vantaa, Espoo tai Tampere.

Pääset mukaan menestyvän yrityksen kasvutarinaan ja kehittymään ammatillisesti. Tukenasi on osaava ja mukava HR-tiimi sekä Etteplanin koko henkilöstö Suomessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Accountor HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa pe 20. ja 27.9. klo 10-11.
Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään ma 30.9.2019.

Etteplan on erilainen insinööritoimisto. Meillä on syvällistä näkemystä teollisuuden eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnitteluratkaisut, ohjelmisto- ja sulautetut ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelumme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Meillä on yli 70 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimimme tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Katsotaan, miten voimme yhdessä tehdä suunnittelutyötä erilaisella ja uudella tavalla. Lue lisää: www.etteplan.com