(Poistunut julkaisusta)

Senior HR Konsultti, Adecco Finland Oy, Helsinki
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Me adeccolaiset teemme työtämme intohimolla ja rakkaudesta lajiin. Jos sinä tunnet samoin omaa työtäsi kohtaan, kannattaa jatkaa lukemista.

Etsimme nyt uutta kollegaa Senior HR konsultiksi Adeccon Helsingin Pasilan toimipisteeseen.

Mitä toivomme sinulta?
Kaipaamme hyvää joukkuepelaajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Haluamme tarjota erinomaisen työpaikan maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä sekä adeccolaisten että asiakkaiden kanssa.

Etsimme juuri sinua, joka teet työtäsi itsenäisesti, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti tarjoamiimme haasteisiin. Hymysi ei hyydy kovassakaan paineessa ja nopeatempoinen työ on sinulle itsestäänselvyys. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja aktiivisen tiimin kanssa työskentelystä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.

Sinulta löytyy jo usean vuoden ajalta kokemusta rekrytoinnista ja asiakkuuksien hoitamisesta. Mikäli olet aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalvelualalla, laskemme sen eduksesi, mutta kokemuksesi voi olla myös muilta toimialoilta. Olet supliikki suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on mukava lisä, mutta ilmankin pärjäät. Käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä ja opit mielelläsi uusia.

Päätehtäväsi Senior HR Konsulttina ovat rekrytointi- ja henkilöstövuokraustoimeksiantojen täyttäminen itsenäisesti alusta loppuun: speksaat uusia toimeksiantoja, kirjoitat ilmoituksia, teet suorahakua, haastattelet kasvotusten ja eri työkaluilla, esittelet ehdokkaita ja ylläpidät pooleja. Lisäksi hoidat sinulle nimettyjä asiakkuuksia.

Miksi hakisit Adeccolle töihin?
Arkeemme kuuluvat niin rekrytoinnit, suorahaku, henkilöstövuokraus kuin soveltuvuusarvioinnit. Näitä teemme laadukkaasti, pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti. Organisaatiomme on avoin ja matala, omalla työpanoksellasi voit vaikuttaa asioihin.

Adeccon Senior HR konsulttina pääset työskentelemään tiimimme tärkeänä avainhenkilönä osana huumorintajuista, ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä. Lupaamme, että vauhtia ja mielenkiintoisia tilanteita tulee vastaan koko ajan.

Tuntuuko sinun työpaikaltasi?

Jos tuntuu, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen adecco.fi sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 4.10.2020. Työt alkavat marraskuun aikana.

Soita, niin jutellaan lisää! Puhelimitse saat kiinni numerosta 040 778 5541 / Sisko Lahtinen ja sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.

Lisätietoja meistä ja arvoistamme https://www.adecco.fi/fi-fi/adecco-yrityksena/tietoja-adeccosta/