(Poistunut julkaisusta)

Senior Full Stack web-kehittäjä
Secapp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020
Ovatko web-teknologiat sinulle tuttuja? Haluatko nähdä työsi vaikutukset osana yhteiskuntamme kannalta kriittisten toimijoiden arkea? Tule osaksi Secappin tiimiä tekemään merkityksellistä työtä!

Etsimme
SENIOR FULL STACK WEB-KEHITTÄJÄÄ
vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Olet etsimämme henkilö, jos osaat luoda yksinkertaisia ja toimivia kokonaisuuksia käyttäen tämän päivän web-teknologioita. Sinulla on jo kokemusta alalta erilaisista teknologioista ja erinäköisistä tavoista ratkaista ongelmia. Osallistut mielelläsi suunnittelutyöhön, haluat luoda käyttäjäkokemuksesta mahdollisimman miellyttävän ja tykkäät tehdä töitä tiimissä.

Odotamme sinulta, että tunnet näistä teknologioista useampia: HTML, CSS, JavaScript, SQL relaatiotietokannat, PHP, Python ja memcached. Katsomme eduksi syvällisen osaamisen SQL-tietokannoista sekä osaamisen web-palveluiden skaalaamisesta suurille käyttäjämassoille.
 

Mitä Secapp tekee ja mikä tulee olemaan sinun roolisi?

Secapp on kotimainen salattu viestintä- ja johtamisjärjestelmä. Secapp mahdollistaa automatisoidun ja manuaalisen kaksisuuntaisen viestinnän, hälyttämisen, henkilökutsut ja turvallisuuden varmistamisen niin kriittisessä kuin arkipäiväisessäkin käytössä. Secapp-ohjelmistolla lähetetään vuosittain yli neljä miljoonaa hälytystä niin päivittäisiin poikkeustilanteisiin kuin laajempiin kriisitilanteisiin liittyen.

Työtehtäväsi tulevat suuntautumaan mm. Secapp-tuotteisiin liittyvään kehitystyöhön. Näiden parissa pääset ratkaisemaan esimerkiksi sairaaloiden ja palomiesten viestintään, teleoperaattoreiden viestintäverkon hallintaan, hajautetun energiantuotannon sekä lukuisten yritysten kriisinhallintaan liittyviä haasteita.

Secappilla on tällä hetkellä asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Virossa sekä Lähi-idässä ja neuvotteluita käydään jatkuvasti ympäri maailmaa.

Secapp on muun muassa:
  • Saanut erityismaininnan EU:n komissiolta maailmaa muuttavasta ratkaisusta
  • Palkittu useasti TOP3:n joukkoon Suomen kansallista turvallisuutta edistäneestä toiminnasta
  • Voittanut Keski-Suomen Kauppakamarin kyberturvallisuus kasvupolun
  • Valittu osaksi Airbussin viranomaisviestintäkumppaneitaLisätiedot ja hakeminen

Kuulostaako sinun jutultasi? Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus Secappin joukkoon! Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Senior Full Stack web-kehittäjä.

​Liitä mukaan CV, opintosuoritusote sekä palkkatoiveesi. Arvostamme erityisesti tietoja vapaa-ajan / open source -projekteistasi (esim. github). 

Työsuhde on vakituinen ja työsopimus solmitaan Secapp Oy:n kanssa. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland:in kanssa. Odotamme innolla hakemustasi 29.11.2020 mennessä!