(Poistunut julkaisusta)

Senior Full-Stack Developer
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020
Haemme nyt Helsingin Suutarilan pääkonttorillemme pieneen, mutta sitäkin tehokkaampaan kehitystiimiimme sinua 
Senior Full-Stack Developer. 

Oletko etsimämme moniosaaja ja tekninen taituri? Etsimme Senior Full-Stack Developeria vastaamaan kokonaisarkkitehtuuristamme. Pääset vastaamaan meillä käytettävien teknologioiden valinnasta ja toimit teknisenä asiantuntijana ohjelmistohankkeissamme ja kehität itse valittuja palveluitamme. Saatat olla etsimämme henkilö, jos tunnet nykyaikaisen sovelluskehityksen teknologiat ja toimintatavat. Olet aikaansaava osaaja, joka pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia yksittäisten toiminnallisuuksien joukosta. Uskallat tehdä asioita uudella tavalla ja tarvittaessa opastamaan muita. Pystyt ohjaamaan ja resursoimaan laajempiakin kokonaisuuksia sekä ohjaamaan tehtäviä monitoimittajaympäristössä.  


Toivomme sinulta: 
  • Tunnet AWS palveluympäristön ja osaat käyttää eri palveluita tehokkaasti. 
  • JavaScript-ohjelmointitaitoa (node.js, react.js) 
  • Ymmärrystä tietokannoista ja SQL:stä  
  • Ymmärrystä versionhallinnasta  
  • Silmää visuaaliselle ilmeelle
Etsimme kokenutta osaajaa, mutta sinulla ei tarvitse olla kokemusta kaikista mainitsemistamme menetelmistä.Tärkeämpää on se, että sinulla on motivaatiota oppia uutta ja olet kiinnostunut kehittämään digitaalisia ratkaisujamme ja sitä kautta tukemaan liiketoimintaamme. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme  mahdollisuuden päästä kehittämään monipuolisesti yrityksen digitaalisia palveluita hyvin mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä. Pääset työskentelemään pääkonttorillamme Suutarilassa moderneissa toimitiloissa. Tehtäväkenttäsi on hyvin itsenäinen (myös etätyömahdollisuus), mutta ympärilläsi on tiimi, joka tukee sinua.  Saat käyttöösi parhaat mahdolliset työkalut ja sekä hyvät henkilökuntaedut mm. Virike- ja liikuntaedut ja kattavan työterveyshuollon palvelut. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 
 
Lisätietoja ja hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Anttila, puh. +358 44 556 2210, ti 25.9. klo 12-13 ja ke 26.9. klo 12-13. 

 Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakuportaalimme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.9. Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!