(Poistunut julkaisusta)

Senior FPGA Engineer / FPGA Specialist
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme tuotekehitykseen Vantaalle kokenutta FPGA-suunnittelijaa kehittämään jo olemassa olevia, sekä tulevia testausjärjestelmiämme automotive-tuotteille. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä huippuyrityksessä, toimien tiiviissä yhteistyössä HW-suunnittelutiimin, ASIC-tiimin sekä softatiimimme rajapinnassa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

* Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, esimerkiksi insinööri tai DI

* Usean vuoden aikaisempaa kokemusta VHDL/Verilog-suunnittelusta sekä IP-lohkojen luomisesta

* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi katsotaan

* Xilinx-työkalujen tuntemus, testipenkkien suunnittelukokemus, lohko- ja testispesifikaatioiden määritykset

* Kokemus digitaalisesta signaalinkäsittelystä (DSP) sekä Matlab-ohjelmoinnista

* Analogiaelektroniikan tuntemus

* Digitaalielektroniikan tuntemus

Olet hakemamme henkilö, jos olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta olet myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja pyrit jatkuvasti kehittämään ammatillista osaamistasi. Lisäksi odotamme, että osaat kantaa vastuuta sekä pystyt aikatauluttamaan tulevia tehtäviä mahdollisimman realistisesti. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12.00 - 16.00 Jani Taiminen, p. 0500 961 758, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com