(Poistunut julkaisusta)

Senior Financial Controller
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haluatko työskennellä kansainvälisessä hoiva-alan konsernissa monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä? Oletko työkokemuksesi puolesta valmis hyppäämään uusiin haasteisiin Senior Financial Controller -rooliin? Koetko omaksesi omistajiemme keskeisen arvomaailman: ”Informal but professional”? Loistavaa! Jatka lukemista, niin kerron sinulle lisää tästä mahtavasta työmahdollisuudesta, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä!


Haemme Norlandialle SENIOR FINANCIAL CONTROLLERIA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Norlandia Health and Care Group on yksityisomisteinen, kahden veljeksen omistama konserni, joka toimii kuudessa maassa neljällä liiketoiminta-alueella. Työntekijöitä on yhteensä noin 9000 ja konsernilla on runsaan puolen miljardin euron liikevaihto. Suomessa kasvu on ollut voimakasta, varhaiskasvatustoiminta on kasvanut neljässä vuodessa nelinkertaiseksi ja toimintaa on laajennettu myös ikäihmisten hoivapalveluihin. Suomessa Norlandialla on jo yli 800 työntekijää.


Senior Financial Controller -tehtävässä vastaat konsernin liikekirjanpidon oikeellisuudesta, kuun katkosta ja konserniraportoinnista, kassanhallinnasta, rahoitusasioista, maksuliikenteestä sekä verotuksesta. Ohjaat ulkoistetun palvelukeskuksen toimintaa ja laadit tilinpäätökset yhteistyössä palvelukeskuksen kanssa. Osallistut yritysjärjestelyihin, ylläpidät ja hallitset konsernin Suomen toimintojen juridista rakennetta ja huolehdit riskienhallinnasta. Toimit laskutustiimin esihenkilönä sekä yhteyshenkilönä sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Lisäksi työnkuvaan kuuluu erilaisia ad hoc -tehtäviä. Työssäsi tuet kaikkia liiketoimintojamme Suomessa.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vähintään 10 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään kansainvälisestä konserniympäristöstä. Sinulla on hyvä liikekirjanpidon ja verotuksen tuntemus. Työkielenä tehtävässä käytetään suomea ja englantia, joten pärjääthän molemmilla kielillä työmaailmassa. Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot, erityisesti vahvat excel- taidot. Katsomme eduksi kokemuksen jostain toiminnanohjausjärjestelmästä sekä IBM-Cognos osaamisen.
Toivomme sinulta, että olet analyyttinen, tarkka ja täsmällinen taloushallinnon osaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja sinulla on hyvä paineensietokyky.


Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisia taloushallinnon tehtäviä ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työtehtävässä. Pääset työskentelemään kansainvälisessä kasvavassa konsernissa. Saat itse johtaa työtäsi, mutta saat vahvan, ammattimaisen ja samalla rennon tuen konsernin taloustiimiltä. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Saat työskennellä sekä varhaiskasvatuksen että monipuolisesti hoiva-alan parissa ja oppia niiden lainalaisuuksia.


Innostuitko? Onko yllä kuvattu työnkuva juuri se unelmatyö, jota olet etsinyt? Hae tehtävään viimeistään 4.11.2020 alla olevan linkin kautta tai osoitteesta www.personalhuset.fi. Liitäthän mukaan hakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tätä rekrytointiprosessia hoitaa Personalhusetin konsultti Monia Pöllänen. Valittu henkilö työllistyy suoraan Norlandialle. Monia Pöllänen vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin tehtävään liittyen puhelimitse tiistaina 27.10 klo 12.00-13.00 ja maanantaina 2.11 klo 13.00-14.00, p. 050 592 8816.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä