(Poistunut julkaisusta)

Senior Financial Controller
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Haemme Financial Control Finland–tiimiin Helsinkiin tarmokasta ja numerotarkkaa Senior Financial Controlleria, jolla on hyvä kokemus IFRS-laskennasta ja tilinpäätöksen laatimisesta. Tiimimme tehtäviin kuuluu Telia Finland Oyj:n sekä suomalaisten tytäryhtiöiden tilinpäätösten laadinta, viranomaisraportointi, toteumalukujen kuukausittainen analysointi sekä liiketoiminnan tuki talouden prosesseihin, konserniraportointiin ja laskentaperiaatteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset Telia Finland Oyj:n kirjanpitoon ja raportointiin liittyvät työt mukaan lukien toteumalukujen analysointi, tilinpäätösten, verolaskelmien ja veroilmoitusten laatiminen. Teet yhteistyötä liiketoimintayksiköidemme kanssa sekä toimit vuorovaikutuksessa sisaryksiköidemme ja Telia Companyn talouden palvelukeskuksen FSS:n kanssa.  Tehtäviisi kuuluu myös liiketoimintayksiköiden tukeminen laskentaperiaatteisiin ja talouden prosesseihin liittyvissä kysymyksissä.

Kuka sinä olet?

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä hyvä IFRS-raportoinnin, kirjanpidon ja verotuksen tuntemus, 5-10 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä hallitset käytössämme olevat taloushallinnon työkalut (SAP R/3, SAP BW, Cognos Controller). Lisäksi arvostamme numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, hyvää paineensietokykyä työskennellessäsi tiukkojen aikataulujen puitteissa, kiinnostusta työtapojen kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  Kansainvälisessä ympäristössä kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä.

Mitä voit odottaa?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2018.   

Lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä saat minulta: Riikka Pesonen, +358 40 823 7039 tai  riikka.pesonen@teliacompany.com.

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!