(Poistunut julkaisusta)

Senior Financial Accountant
Bore Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Asiakkaamme on perinteikäs, vakaalla pohjalla toimiva varustamo, Bore Oy Ab. Se on osa hollantilaista konsernia ja operoi meriliikenteen tavarakuljetuksessa sekä Suomen että Hollannin lippujen alla. Sen laivojen tekninen operaatiot johdetaan Maarianhaminasta ja sekä kaupallinen että hallinnollinen hermokeskus on Helsingin ytimessä. Tutustu yritykseen tarkemmin www.bore.eu

Businesslike rerkytoi asiakkaalleen, kansainväliselle Borelle, Senior Financial Accountantia Helsingin toimistoon tehtävään, jossa yhdistyy pääkirjanpito sekä yrityksen talouden ohjaus.

Roolisi on varmistaa luotettava talouden seuranta ja raportointi konserni- ja yritysvaatimusten mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan kanssa liiketoiminnan uusissa kehitysvaiheissa.

Tehtäviisi kuuluvat:  

  • Kirjanpito, kuukausiraportointi ja tilinpäätös sekä veroasiat 
  • Kassavirtalaskelmien teko ja ennustet
  • Osto- ja myyntireskontrat
  • Maksuliikenne
  • Viranomaishakemukset ja -raportit

Osallistut:

  • Konserniraportointiin (Spliethoff Group)
  • Budjetointiin ja ennustamiseen
  • Kuukausiraportointseurantaan ja analysointiin 

Olet kunnianhimoinen kehittämään liiketoimintaosaamistasi ja suuntautumaan yhä vahvemmin analyyttisiin talouden tehtäviin.

Toimiessasi Senior Financial Accountantina yhteistyöverkostosi ovat laajat ja ne ulottuvat oman talon asiantuntijoista tilintarkastajiin, talousjärjestelmätoimittajiin, palkkahallintoon, toimittajiin sekä asiakkaisiin. Tehtäväsi on tärkeää tuntea yritys, sen toiminta sekä asiakkaat. 

Bore on vakaa ja ammattimaisesti johdettu yritys. Se vaalii avointa työkulttuuria ja on alallaan edelläkävijä monessa. Se pyrkii jatkuvasti vähentämään merenkulun ympäristöjalanjälkeään ja tekee siinä tiivistä yhteistyötä innovatiivisten yritysten kanssa.

Odotamme sinulta:

Noin viiden vuoden kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroasioista sekä analyyttisistä talouden tehtävistä

Tehtävään soveltuvaa koulutusta (laskentatoimi)

Englannin, ruotsin ja suomen kielen taitoa 

Hyviä IT-valmiuksia (Boressa Excel, Microsoft NAV sekä Basware Invoice Ready ja Clausion FPM)

Yhteistyökykyä, kiinnostusta numeroihin ja liiketoimintaan sekä halua oppia ymmärtämään varustamoalaa.  

Saat hyvän ja monipuolisen perehdytyksen yrityksen toimintaan (tekninen, miehitys, turvallisuus, operaatiot jne.) sekä työkavereiksesi osaavat ammattilaiset. Tässä tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään kykyjesi mukaan yhä vastuullisempaan rooliin!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta viimeistään syyskuussa 2020.

Työpaikkasi sijaitsee lähinnä Uudenmaankadulla Helsingin keskusta-alueella, työ sisältää myös matkustamista sekä Amsterdamiin että Mariehaminaan. 

Vastaa hakemuksen kysymyksiin, liitä mukaan englanninkielinen CV:si sekä palkkatoiveesi. Odotamme hakemustasi 16.08. mennessä. Tapaamiset rekrytoinnin tiimoilta aloitamme jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Businessliken johtava konsultti Marju Vuorensalmi, 09 682 90 802 tai marju.vuorensalmi@businesslike.fi