(Poistunut julkaisusta)

Senior Expert, PMO
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Työnkuvasi

Etsimme kokenutta asiantuntijaa Engineering & Projects -liiketoiminta-alueen Nuclear Projects -osastolle. Tehtävänäsi on toimia kokonaisvaltaisesti projektitoiminnan asiantuntijana ja vastata Loviisan ydinvoimalaitoksen projektijohtamisen -prosessista sekä projektitoiminnan kehityksestä. Osallistut Nuclear Projects -osaston johtoryhmän työskentelyyn, toimit osaston johtajan sijaisena, olet keskeisessä roolissa projektiportfolion hallinnassa sekä projektien tukemisessa. Lisäksi vastaat projektitoiminnan kehittämisestä sekä toimit projektiprosessille alisteisten prosessien omistajana.

Projektitoiminnan oppien jakaminen, työkalujen ja menetelmien kehitys, koulutusten organisointi yhdessä osaamisen hallinnan asiantuntijan kanssa sekä erilaisten projektitoimintaan liittyvien yhteistyötilaisuuksien organisointi ja fasilitointi ovat myös keskeinen osa toimenkuvaasi.

 

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä toimia pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti vahvasti säädellyssä toimintaympäristössä. Nuclear Projects -osastolla toimit yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa yli liiketoimintarajojen. Tehtävässä pääset kehittämään ydinvoimalaitoksen projektitoimintaa sekä hyödyntämään ja kehittämään omaa vahvaa projektiosaamistasi.

Työhönottopaikkasi sijaitsee mieluiten Loviisassa, mutta mikäli se on Espoossa, tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää viikoittaista Loviisassa käymistä sekä aktiivista yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa.

 

Odotamme sinulta

Sinulla on ylempi korkeakoulututkintoa joltakin soveltuvalta tekniikan alalta. Olet työskennellyt haastavissa ja itsenäisissä esimies- ja/tai projektinjohtotehtävissä usean vuoden ajan. Tulet sujuvasti toimeen suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. Ydinvoima-alan tuntemus on merkittävä etu. Sinulla tulee olla jo laajaa kokemusta projektien ja projektiportfolion johtamisesta. Erilaiset projektien johtamisen sertifioinnit ja soveltuvat koulutukset katsotaan myös eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutusvalmiuksia, ratkaisukeskeistä sekä aktiivista otetta. Lisäksi tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 11.10.2020. Liitä hakemukseen CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus. Lisätietoja tehtävästä antaa Nuclear Projects -osaston johtaja Markus Pyykönen, puh 040 840 2428, markus.pyykonen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.