(Poistunut julkaisusta)

Senior Expert / Account Manager - Espoo
Eurofins Expert Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021
Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa. Etsimme nyt asiakkaallemme Eurofins Expert Services Oy:lle Senior Expertiä / Account Manageria Espoon Otaniemeen. Tehtävässäsi vastaat Eurofins Expert Servicesin rakenteet tiimin myynnin ja tuotteiden kehittämisestä, toimien vahvasti asiakasrajapinnassa. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Senior Expert / Account Manager

toimii rakenteet-tiimissä substanssiosaajana, vastaten oman liiketoimintalinjansa tuotteista, palveluista ja kehityksestä, sekä myynnin kasvattamisesta. Rooli edellyttää vahvaa rakenne- ja puutekniikan osaamista, sekä erinomaista kykyä ymmärtää, tunnistaa ja ennakoida asiakastarpeita. Päivittäiset tehtäväsi koostuvatkin vahvasti asiakasyhteistyöstä ja myynnin kasvattamiseen liittyvistä tehtävistä, asiantuntijatyöstä yhdessä tiimisi ja organisaatiosi kanssa, sekä erilaisista palvelukehitykseen liittyvistä tehtävistä. 

Millaista osaamista sinulta odotetaan?

Koulutustaustaltasi olet rakennusalan diplomi-insinöörin, tai vastaavan ylemmän korkeakoulututkinnon omaava asiantuntija, jolla on vahva osaaminen rakenne- ja puutekniikasta, sekä jo useamman vuoden työkokemus alan asiantuntijatehtävistä. Aikaisempi työkokemus tuotehallinnan ja myynnin parissa edesauttavat tehtävässä onnistumista. Arvostamme myös näyttöjä myyntityössä menestymisestä, sekä kokemusta asiantuntijapalveluiden kehittämisestä. Olet ulospäinsuuntautunut, asiakaslähtöinen asiantuntija, jolla on aito tahto ymmärtää ja ratkaista asiakkaiden tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

Eurofins Expert Servicesillä pääset mukaan kasvavaan ja positiivisesti kehittyvään yritykseen, jossa pääset omalta osaltasi vaikuttamaan liiketoiminnan kehitykseen ja menestymiseen. Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää vahvaa osaamistasi monipuolisesti. Tehtävän luonteen mukaisen palkkauksen lisäksi tarjoamme sinulle tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon. Kehittyvä konserni tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet urakehitykseen talon sisällä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 609 0502 / anssi.sako@eilakaisla.fi  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi