(Poistunut julkaisusta)

Senior Equipment Project Manager
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme tuotekehitysyksikköömme kuuluvaan Test Systems Development-tiimiin mekaniikkakokemusta omaavaa testausjärjestelmien suunnittelijaa/projektipäällikköä.

Vastaat validointilaboratorion testausjärjestelmien toimivuudesta ja kyvykkyydestä. Työtehtäviisi kuuluu uusien testausjärjestelmien speksaaminen, hankinta, käyttöönotto ja laadunvarmentaminen. Olet vahvasti mukana laitteistojen mekaniikkasuunnittelussa ja osaat tehdä simulointeja erilaisille mekaniikkaratkaisuille sekä pystyt tarvittaessa ulkoistamaan mekaniikkasuunnittelun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

* Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri, DI)

* Hienomekaniikkaosaamista, suunnittelutyökalujen hallintaa

* Materiaali-, työstö- ja valmistustekniikoiden tuntemusta

* Monipuolista työkokemusta automaatiolaitteiden/testausjärjestelmien kehitystyöstä

* Ongelman ratkaisukykyä

* Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi katsotaan

* Projektinhallintakokemus

* Tilastollisten menetelmien osaaminen

Olet etsimämme henkilö mikäli toimintatapasi on aktiivinen ja toimit joustavasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Pystyt ottamaan kokonaisvastuun laiteprojekteista sekä laiteongelmien ratkaisemisesta. Haluat kehittää laadukkaita ja kyvykkäitä testausjärjestelmiä kiihtyvyys- ja kulmanopeusantureiden testaukseen. Viihdyt hyvin uuden teknologian parissa ja olet luonteeltasi pitkäjänteinen, aikaansaava ja palveluhenkinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Säynäjoki, p. 050-4146534 tai sähköpostilla satu.saynajoki(at)murata.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivees alla olevasta linkistä viimeistään 15.10. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com