(Poistunut julkaisusta)

Senior Embedded C++ Software Designer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020
Tule mukaan edistämään ihmisten terveyttä ja hyvinvointia! Haemme nyt

Senior embedded C++-ohjelmistosuunnittelijaa (Senior Software Designer)

lääketieteen kuvantamislaitetiimiimme.

Työssäsi pääset toteuttamaan uusia ominaisuuksia laitteisiimme sekä osallistumaan kaikkiin eri tuotekehityksen vaiheisiin. Olet mukana uusien kuvantamislaitteiden kehittämisprojekteissa ja pääset niissä luomaan täysin uusia tulevaisuuden ratkaisuja. Olemme tuotetalo, jonka matalahierarkkisessa organisaatiossa pääset aidosti vaikuttamaan tuotteiden sisältöön ja teknisiin ratkaisuihin. Tuotteidemme elinkaari on pitkä, joten teemme työtämme pitkäjänteisesti ja laadukkaasti.

Monipuolinen ja haastava työsi sisältää kuvantamislaitteitamme ohjaavien kontrolliohjelmistojen koodaamista C++:lla mielenkiinnon kohteitasi ja halujasi mukaillen. Päivittäisessä työssä käytössämme ovat esimerkiksi Linux, Jenkins, git, BitBucket, C++ ja Qt.

Voit olla varma, että työsi on merkityksellistä, sillä työssäsi kehität tuotteita, jotka parantavat ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Mitä odotamme sinulta?
Jos olet idearikas ohjelmisto-osaaja ja hyvä tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! 

Mitä toivomme sinulta:
- useamman vuoden ammatillista kokemusta C++-ohjelmointikielestä
- kokemusta Linux-ympäristössä työskentelystä
- soveltuvaa tutkintoa (esim. DI, FM, insinööri)
- tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
- englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme myös:
- kokemuksen Qt-frameworkista
- kokemuksen sulautetuista ympäristöistä
- kokemuksen ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja CI:stä. 

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatioilla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sitä voisi tehdä myös hymyssä suin. Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com/Imaging/3D-imaging ja tekemisen meininkiämme löydät vaikkapa Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Design Manager, Software, Heikki Aholainen, puh. 020 7795692 tai heikki.aholainen@planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.11.2020 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!