Senior Economist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Etsimme nyt Strategia ja uudistaminen -toimintoomme ekonomistia vakituiseen työsuhteeseen.

SENIOR ECONOMIST

Tässä tehtävässä vastaat

Ekonomistina vastuullasi on niin suhdannekehityksen kuin talouden pitkäaikaisempien muutostrendien analyysi erityisesti rahoitussektorin näkökulmasta. Talousanalyysien lisäksi kirjoitat talousaiheisia artikkeleita ja viestit myös sosiaalisessa mediassa. Tehtävään kuuluu esiintymisiä sekä ryhmän sisäisissä- että asiakastilaisuuksissa

Mitä odotamme sinulta

Intohimonasi on paneutua talouden ilmiöihin laaja-alaisesti ja viestiä niistä innostuneesti ja yleistajuisesti. Pystyt kiteyttämään olennaisen suurelle yleisölle, mutta myös keskustelemaan syvällisesti alan asiantuntijoiden kanssa. Kykenet tarkastelemaan asioita uusista näkökulmista ja muodostamaan tutkimukseen perustuen oman näkemyksen. Olet valmis tarttumaan nopealla aikataululla uusiin aiheisiin, toimit mielelläsi ja joustavasti tiimissä ja toimit tehokkaasti myös kovassa aikataulupaineessa.

Tehtävien onnistuneeseen hoitamiseen vaaditaan kokemusta ekonomistitehtävistä ja mielellään tutkijakoulutusta. Kokemus ennustetyöstä, ekonometrisesta analyysistä ja muutosilmiöiden tutkimisesta katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden. Saat meiltä menestyvän organisaation ja työyhteisön tuen, kollegaksesi sinua odottaa talouden ja rahoitussektorin huippuasiantuntijoiden joukko. Teemme töitä alan moderneimmilla työvälineillä upeissa Vallilan toimitiloissa ja isona talona pystymme tarjoamaan sinulle vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Meistä olisi hienoa kuulla nyt vuorostaan sinusta. Kerro meille osaamisestasi oheisen linkin kautta 11.8.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Reijo Heiskanen antaa lisätietoja puhelimitse 050 568 6623 ke 3.7. klo 10-12, ke 10.7. klo 10-12, pe 2.8. klo 10-12 ja pe 9.8. klo 10-12 tai sähköpostitse reijo.heiskanen@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280075
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki