(Poistunut julkaisusta)

Senior Documentation Specialist, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Senior Documentation Specialist

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme kahta teknisen dokumentoinnin ammattilaista, joilla on osaamista ja kokemusta teknisen dokumentoinnin tehtävistä. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy valittavien henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella. Teknisen dokumentoinnin tiimi on osa Comatecin asiantuntijapalvelut -liiketoimintayksikköä ja toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampere.

Keskeisimmät työtehtävät:
- Tuotat käyttö-, huolto- ja asennusohjeita sekä varaosakirjoja eri työkaluilla
- Vastaat myös ohjeiden kuvituksesta.
- Luot dokumenttien muotoiluja ja tuotat esim. tyylitiedostoja
- Ylläpidät asiakkaan dokumentaatiota
- Olet yhteydessä eri alan asiatuntijoihin ja hankit tietoa dokumentaation tueksi

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on soveltuvaa tekninen tai muu koulutus (korkeakoulututkinto) ja kokemusta teknisen dokumentoinnin tuottamisesta. Kykenet työskentelemään osana tiimiä ja myös tarvittaessa itsenäisesti. Kokemus rakenteellisen dokumentoinnin tuottamisesta ja järjestelmistä on etu, mutta tärkeintä on kyky omaksua uusia järjestelmiä ja toimintatapoja. Suomen- ja englanninkielen sujuva kirjallinen osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle. Kokemus teollisuudesta ja teollisuuden tuotteista on eduksi. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Tehtävää on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko?

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 8.12.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.