(Poistunut julkaisusta)

Senior Development Manager
Posti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme Postin Paketti- ja Logistiikkapalveluiden Kasvu ja strateginen myynti -tiimiin pääkaupunkiseudulle

Senior Development Manageria

Toimit projektipäällikkönä Paketti- ja Logistiikkapalveluiden keskeisissä kasvuhankkeissa, ja osallistut aktiivisesti suurten asiakasprojektien ratkaisusuunnitteluun. Tuotat asiakkaalle lisäarvoa tarjoamalla uusia ja ainutlaatuisia näkökulmia ja ratkaisumalleja yhdessä liiketoimintayksikköjemme kanssa.

Olet hankkinut hyvän osaamisen projektien johtamisessa esimerkiksi konsultoinnissa. Ymmärrät asiakkaiden tilaustoimitusketjuja ja pystyt rakentavasti haastamaan asiakkaan nykyisiä toimintamalleja. Olet analyyttinen ja businesscasen tuottaminen on sinulle tuttua tekemistä. Nautit myynnistä ja saat aikaan tuloksia, joista sinulla on jo näyttöä. Tuottamasi dokumentaatio on jatkuvasti saanut kiitosta muilta. Toimit sujuvasti laajoissa projektitiimeissä, ja käytät projekteissa laajaa keinovalikoimaa tarvittavan muutoksen aikaansaamiseksi.

Arvostamme kokemusta logistiikan toimitusketjuista, sisälogistiikasta ja näihin pohjautuvasta ratkaisumyynnistä tai konsultoinnista. Kokemuksen puute logistiikasta ei kuitenkaan ole menestyksen este. Olet tavoitteellinen, aktiivinen, analyyttinen ja omaat vahvat sosiaaliset taidot. Osaat toimia sujuvasti asiakasyrityksissä eri tasoilla, aina varaston työnjohdosta ylimpään johtoon, ja osaat rakentaa konkreettisia ja luoviakin ratkaisuja monimutkaisiin haasteisiin. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Sinulla on soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus hyvillä arvosanoilla ja olet jatkanut itsesi kehittämistä myös koulun jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän logistiikan kehittämisen näköalapaikalla, hyvät mahdollisuudet kehittymiseen sekä energisen työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kasvu ja strateginen myynti –tiimin johtaja Sami Finne, puh. 0400 617 572 tai sami.finne@posti.com.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä Postin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.posti.com/tyopaikat

Tutustu postilaisten uratarinoihin

Posti on palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Posti kasvaa uusille palvelualueille ja on entistä merkityksellisempi asiakkaidensa arjessa. Meillä on toimintaa yhdessätoista maassa, liikevaihtomme vuonna 2016 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömme määrä on noin 20 500. Liiketoimintamme kattavat myös logistiikkapalveluja tarjoavan Itella Venäjän ja sähköiseen liiketoimintaan keskittyvän OpusCapitan. www.posti.com.