(Poistunut julkaisusta)

Senior Development Manager, Reporting
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään huippuasiantuntijana liiketoimintaymmärryksen ytimessä? Olen Kari Aula ja toimin Reporting Development -tiimin esimiehenä. Tiimimme vastaa erilaisista raportoinnin kehittämishankkeista sekä tukee muita raportoinnin tiimejä tiedon jalostamisessa raporteille. Etsimme parhaillaan uutta kollegaa, asiakaslähtöistä ja tuloshakuista Senior Development Manageria vakituiseen työsuhteeseen.

Seuraava mahdollisuutesi

Roolisi on meille erittäin tärkeä - olet näkemyksellinen raportoinnin kehittäjä, joka mahdollistaa tiedolla johtamisen organisaatiossamme. Tulet vastaamaan liiketoiminnan raportoinnin kehittämisestä Qlikin työvälineillä osana asiantuntevaa tiimiä. Työ sisältää tiivistä vuorovaikutusta eri sidosryhmien välillä sekä raportointiorganisaation sisällä.

Mitä voit odottaa?

Kollegoiksesi saat kokeneita erikoisasiantuntijoita, joilta voit aina pyytää apua. Sparraamme toisiamme kehittymään ja odotamme myös sinulta rohkeutta tuoda omat ajatuksesi ennakkoluulottomasti esiin. Tiimimme työkulttuurin keskiössä on yhteistyö raporttien omistajien, muiden raportoinnin kehittäjien ja tietovarastoinnista vastaavien kanssa.

Telia on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai kehittämällä vastuualuettasi kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Jotta sinun on helppo yhdistää vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä työsuhde-etuja, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Kuka sinä olet?

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta tehtäväkokonaisuudesta ja taustaa esim. tietovarastoinnista tai data-analyytikon tehtävistä. Raportointityökaluihin liittyen kaipaamme syvällistä osaamista etenkin Qlik Sense ja QlikView -työkaluista. Edellä mainittujen lisäksi liiketoiminnallinen ymmärrys ja SAP Business Objects -työkalun tuntemus lasketaan eduksi. Lisäksi haluamme sinulla olevan kokemusta tietokannoista esim. Oracle tai MS SQL Server. 

Henkilönä olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja analyyttisyydellä varustettu tiimipeluri. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida tehtävät lennosta suunnitelmallisuutta ja deadlineja unohtamatta. Arvostamme suuresti rohkeutta tuoda esille uusia visionäärisiä näkökulmia.

Sopiva koulutustausta tehtävään on korkeakoulututkinto esim. tietojärjestelmätieteen, matematiikan tai tilastotieteen opinnoista. Toki voit olla myös työkokemuksesi kautta raportointirooliin kasvanut erityisasiantuntija. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävän ensisijainen asemapaikka on Helsingissä, mutta tässä olemme valmiita joustamaan.

Kiinnostuitko?

Jos olet meille se oikea, haluamme löytää sinut pikaisesti - ota siis ripeä lähtö kohti uutta huippupaikkaa! Lähetä meille näköisesi hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2018. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinun osaamisesi auttaisi viemään Telian asiakaskokemuksen ja digitaalisten palveluiden käyttökokemuksen ennennäkemättömälle tasolle. Liitäthän hakemukseen myös portfoliosi / referenssisi sekä palkkatoivomuksesi.

Mikäli kaipaat lisätietoa tehtävästä, tavoitat minut puhelimitse 040 3022 002 tiistaina 22.5. klo 14-15 ja maanantaina 28.5. klo 13-14. Voit myös laittaa meiliä: kari.aula@teliacompany.com.

Me Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä - tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen..