(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer
Barona Technologies - Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Barona Technologies on 40 hengen palvelukehitys-, ylläpito- ja IT-infrayksikkö osana Baronaa. Olemme työhönsä intohimoisesti sitoutuvien ihmisten yhteisö, jossa yksilöt luovat kulttuurin. Tule työskentelemään meille ohjelmistokehittäjäksi yhdessä kokeneiden kehittäjiemme sekä taitavien suunnittelijoidemme kanssa!

Etsimme erilaisia asialleen omistautuneita ohjelmistokehittäjiä, jotka pystyvät hallitsemaan softakehityksen backendistä käyttöliittymään. Meillä Barona Techillä pääset konkreettisesti näkemään työsi jäljet ja vaikuttamaan aidosti suomalaisen työmarkkinan kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa.

Kanssamme pääset ratkomaan merkityksellisiä ongelmia, kuten

  • miten yksilöt löytävät juuri sen oikean työn oikeaan elämäntilanteeseensa
  • miten yritykset löytävät uudet tekijänsä ja
  • miten saamme palkkion tehdystä työstä mahdollisimman nopeasti tekijälleen.

Kehittäjänämme sinun tulee kyetä suunnistamaan sekä dokumentti- että relaatiotietokannoissa ja tekemään skaalautuvia ratkaisuja. Arvostat sekä koodin laatua että jatkokehitettävyyttä.

AWS & pilvi-infra ovat meillä vahvasti läsnä arjessa ja toivommekin siksi kokemusta sovellusten kehityksestä ja ylläpidosta pilvialustalla. Vaikka ensisijainen vastuu ympäristön toiminnasta onkin tiiviissä yhteistyössä kehittäjiemme kanssa toimivalla ops-tiimillä, on pilvipalveluiden kanssa toiminen arkipäivää myös kehittäjillemme.

Jos jokin seuraavista teknologioista osuu suoraan sydämeen, voit olla etsimämme henkilö!

  • Javascript & Typescript - joissain projekteissa mm. Scala
  • React+Redux-framework
  • Mobiilisovelluksissa PWA ja React Native
  • MongoDB, paikoitellen PostgreSQL- ja MySQL-kannat
  • AWS, ECS, Docker

Osaat työskennellä luontevasti osana tiimiä, kuitenkin myös omatoimisesti ja itsenäisesti pärjäten. Osaat keskittyä olennaiseen ja haluat kehittää jatkuvasti niin koodia, kuin työn tekemisen tapojakin. Projekteistamme löytyy sinulle niin kunnianhimoisia uudistusprojekteja mikropalveluarkkitehtuuriin siirryttäessä kuin täysin uudenlaisia palveluitakin.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien solmukohdassa Töölönlahdella ja työajat sekä -paikat ovat tiimiä kunnioittaen joustavia.

Haluaisitko kuulla lisää meistä tai tiimeissämme työskentelystä? Soita tai laita meille sähköpostia! Voit myös täyttää alla olevan hakulomakkeen, jolloin me olemme yhteydessä sinuun päin.

Lisätietoja soittamalla tai mailitse saa ohjelmistokehittäjältämme Ilari Tuomiselta +358 40 567 4588 / ilari.tuominen@barona.fi

Lisätietoja soittamalla tai mailitse saa teknologiajohtajaltamme Markus Paasovaaralta +358 40 594 5639 markus.paasovaara@barona.fi