(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer
Visma PPG Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Etsimme nyt Visma PPG:lle Turkuun kokenutta ja motivoitunutta ohjelmistokehittäjää ammattitaitoiseen tuotekehitystiimiimme. Tehtävässä pääset osallistumaan saatavienhallinta-alustamme kehitykseen, jolla vastaamme alati muuttuvan liiketoimintaympäristömme vaatimuksiin. Kohtaat päivittäin monipuolisia ja mielenkiintoisia haasteita, joita pääset ratkaisemaan moderneja toimintatapoja ja teknologiota hyödyntäen. Tulet myös olemaan ratkaisevassa asemassa uusissa ohjelmistokehitysprojekteissamme, joissa pääset vaikuttamaan arkkitehtuuriin oman osaamisesi kautta. Tämän lisäksi tehtävä sisältää ylläpitotehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien tiimityöskentelytaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta ja halua kehittää omaa teknologiaosaamista..

Odotamme sinulta:

- kokemusta ohjelmistokehityksestä

- osaamista Python3-ohjelmointikielestä

- tietokantaosaamista (MariaDB/MSSQL)

- perustason Linux-osaamista sekä

- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Eduksi katsomme:

- Frontend-osaamisen (Ionic/Angular)

- osaamisen dokumentti-pohjaisista tietokannoista (MongoDB/GridFS)

- kokemuksen Pub/Sub-toteutuksista, sekä työjonoista (RabbitMQ)

- Container-osaamisen (Docker/Docker Swarm)

- Deployment-työkalujen hallinnan (JenkinsCI) sekä

- TTD / pytest-kokemuksen.


Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja tuotekehitystiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakulinkin kautta, hakuaika päättyy 24.3.2019. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Turun keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Technology Officer Saku Vina, puh. 050 5985926. Yhteydenotot puhelimitse keskiviikkona 13.3.2019 klo. 13.00-15.00ja perjantaina 15.3.2019 klo 13.00-15.00.

Visma PPG Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management- ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.


Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.