(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer
Temp-Team Finland Oy / Swarco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Yritysesittely

Swarco on erikoistunut kehittämään älykkäitä liikenteenohjauksen ja infrastruktuurin ratkaisuja ja on johtava toimittaja älyliikenteen liikennejärjestelmämarkkinoilla. Tänä päivänä Swarcon toimittamia ratkaisuja käytetään kaupunkialueilla, maanteillä, rautateillä ja pysäköintilaitoksissa kaikkialla pohjoismaissa. Swarco Finland Oy:llä työskentelee 20 koulutettua ja motivoitunutta työntekijää, jotka yhdessä pohjoismaisten kollegojen kanssa muodostavat kilpailukykyisen ja vahvan organisaation. Swarco Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Työnkuvaus

Swarco Finland etsii Senior Developeria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu liikenneinfrastruktuurin kokonaisuuksien hahmottaminen, toimivien ratkaisuiden suunnittelu huomioiden jo käytössä olemassa tekniikat sekä uuden arkkitehtuurin kehittäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu liikenneinfrastruktuurin komponenttien ohjelmointia ja parametrointia osana kehityshankkeita. Etsimme henkilöä, jolla on työ- ja kehityskokemusta ja kykyä toimia yleisimpien rajapintojen ja datainformaattien kanssa. Tärkeintä kuitenkin on, että olet positiivinen, rohkea, optimistinen ja sinulla on työtä pelkäämätön palveluasenne. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja reipasta asennetta työntekoon, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja päättelykykyä viedä saamasi tehtävät loppuun saakka.

Mitä odotamme sinulta?

- Tehtävään soveltuvaa osaamistasoa sekä kokemusta
- Osaamista Linux ja Windows toimintaympäristöistä
- Ohjelmointitaitoja JAVA ja C# ohjelmointikielillä
- MS SQL- ja MySQL osaamista
- Ymmärrystä IP-pohjaisen tietoliikenteen perusteista
- Tuntemusta IPSec- ja OpenVPN-ratkaisuista
- Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- Et pelkää legacy-rajapintoja tai kosketusta todellisen maailmaan hardware liityntöjen osalta
- Single-board Computer osaamisen
- Muiden ohjelmointi- ja skriptauskielten tuntemus
- Halu oppia uusia tekniikoita

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mielekkään ja vaihtelevaan työnkuvan, osaavan opastuksen, mahdollisuuden edetä urallasi sekä joustavan työympäristön ja mukavat asiantuntevat työkaverit.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos haluat tehdä maailmasta paremman paikan tehostamalla ITS-alan palveluiden toimintaa ja luotat omiin kykyihisi, ota yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaa ottaa sinut matkaamme. Lisätietoja tehtävästä antaa TEMP-TEAMin konsultti Joni Hokkanen, 040 350 0735 jho@temp-team.fi. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.03. mennessä osoitteeseen www.temp-team.fi – löydä töitä – Senior Developer.

Odotamme hakemustasi innolla! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten kannattaa olla aktiivinen ja hakea heti.