(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Nyt olisi tarvis tositekijälle! Etsimme devaajaa, joka on ehtinyt urallaan nähdä jo paljon, mutta on innokas kokemaan lisää.

Tehtävä

Tampereen Digital Commercen huipputekijät kaipaavat joukkoonsa täydennystä. Kanssamme saat tehdä töitä digitaalisen kaupankäynnin terävimmässä kärjessä. Pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä, jossa sujuva viestintä myös englanniksi on tärkeää.

Olet jo alasi mestari tai ainakin hyvää vauhtia matkalla sellaiseksi. Java ja Java EE ovat tiukasti hallussasi, eikä integraatioiden kanssa pelaaminen ole vierasta. Pidät haasteista ja näet ongelmat mahdollisuuksina. Omaat laajan asiantuntemuksen ja pystyt hahmottamaan suuria kokonaisuuksia. Ehkäpä sinulla on näkemystä hieman frontistakin.

Sinulla on halu oppia uutta, mutta samalla kyky jakaa osaamistasi muillekin tiimin jäsenille. Olet mentori, jolle uuden oppiminen ja tiedon jakaminen ovat luonteva osa ammatillista olemustasi.

Sinä ja me

Sinua on vastassa mahtava tiimi, jossa pääset työskentelemään yhdessä maailmanlaajuisten asiakkaidemme kanssa aina parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Porukassamme saat sekä vastuuta että kehittymismahdollisuuksia niin teknisesti kuin uraasikin ajatellen.

Solteq tarjoaa sinulle hyvät työskentelyolosuhteet. Työvälineet ja -ympäristö ovat alan huippua, minkä lisäksi yrityksemme huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista monin eri tavoin. Käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurisetelit sekä lounasetu. Lounaalla voit käydä vaikkapa Finlaysonin alueen ravintoloissa tai ottaa allesi firman Jopon ja polkaista kaupungille. Kilpailukykysopimuksen tuomat lisätunnit eivät pidennä työaikaasi, vaan ne on ohjattu henkilöstön itseohjautuvaan liikuntaan. Taukojumppa ja hieronta pitävät hartiasi vetreinä ja työporukan sählyvuorolla voit halutessasi näyttää mistä pallokentällä pesee ja vähän linkoaakin.

Hae 

Hieno toimistomme sijaitsee Tampereen parhaalla paikalla Finlaysonilla. Keskeinen sijainti ja inspiroiva ympäristö antavat lisäpotkua tekemiseen. Voit tottakai ilmoittaa mielenkiinnostasi myös, mikäli asut toisella toimistopaikkakunnallamme.

Kuulostaako hyvältä? Hae paikkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.5.2018 mennessä – toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Väänänen, p. 045 631 9999.