(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer / Project Lead, kokoaikainen, SSA Digi Oy, Oulu
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme SSA Digi Oy:lle kokenutta Senior Developeria / Project Leadia mielenkiintoisten ohjelmistotuotteiden pariin osaksi monikansallista huipputiimiä. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen.

Senior Developerin / Project Leadin roolissa tulet toimimaan Oulun toimistolla pääkehittäjän rinnalla ja ottamaan haltuun osaa hänen työtehtävistään sekä koodaamisen että muun koodaustyön koordinoinnin osalta. Pääset suunnittelemaan ohjelmistokehitystiimin kanssa asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja ainutlaatuisella Cielo-teknologialla. 

SSA Digi on osa SSA Group -konsernia. Tämä yritys on ainutlaatuinen yhdistelmä insinööritoimistoa ja ohjelmistoyritystä. He parantavat teollisuuden kilpailukykyä digitaalisten tuotteiden avulla. SSA Digi kehittää ja myy omaa Cielo-teknologiaa rakennus- ja metalliteollisuuteen. Lue lisää täältä: https://cielo.fi/en/home/

Tehtävässä sinulle tarjolla on

  • vakituinen työpaikka sekä mukava ja monikansallinen työilmapiiri
  • mielenkiintoiset ohjelmistotuotteet, joiden parissa pääset työskentelemään
  • työnkuva, joka tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa kokemusta laaja-alaisesti sekä verkostoitua tehokkaasti

Haemme nyt motivoitunutta tekijää, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen työurallaan. Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta ja Full Stack -osaamista. Sinulla on kokemusta näiden lisäksi kehittäjän työstä jo useampi vuosi. Omaathan erinomaiset sosiaaliset taidot ja kykyä ohjata muiden koodarien työtä. Englannin kielen osaaminen tässä tehtävässä on välttämätöntä, sillä osa tiimistäsi työskentelee ulkomailla. Mikäli kiinnostuit paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Sharperille mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 26.7.2020. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Junior Recruitment Manager Melike Karakaya (040 6560 601) arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse melike.karakaya@studentwork.com.

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.