(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer, Netvisor
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Hei,

Haluatko hypätä mukaan tekemään Netvisor-tuotekehitystiimistä Visman innostavimman ja tuottavimman softakehitystiimin? Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa, mutta voit työskennellä myös etänä.

Ketä etsimme?

Emme vaadi kuuta taivaalta, vaan etsimme porukkaamme kokeneita osaajia kehittämään Suomen johtavasta taloushallinnon palvelusta entistäkin paremman. Sinulle tulisi olla luontaista toimia itseohjautuvassa tiimissä, joka vastaa omasta palvelustaan ja sen kehittämisestä kokonaisuutena.

Laadukasta ja tuottavaa tekemistä tukevat työtavat ovat korvaamattoman arvokkaat ohjelmistokehityksessä. Niiden avulla menestyksestä saadaan toistettavaa ja pystymme paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa maailmassa.

Odotamme sinulta:

  • näkemystä miten uutta rakennettaessa huomioida olemassa oleva ja löytää kokonaisuuden kannalta toimivimmat ratkaisut

  • oman tekemisen johtamista, vastuullista ja rentoa eteenpäin vievää asennetta

  • osaat ottaa muut mukaan yhteistyöhön ja jakaa tietoa

  • kykyä tuottaa laatua - esim. yksikkötestaus, TDD

  • kokemusta hyvän arkkitehtuurin toteuttamisesta - esim. SOLID-periaatteet, Domain Driven Design, Event Driven Architecture, microservices, SPA

  • modernien ja ketterien työtapojen hyödyntämistä - esim. Scrum, Kanban, Lean, XP

Eduksi ovat:

  • full stack -osaaminen

  • kokemus tekoälyn tai koneoppimisen hyödyntämisestä

  • kokemus julkisen pilven ratkaisuista

  • kasvun asenne (growth-mindset)

Kehittäjät ovat keskeisessä roolissa, kun toteutamme tavoitettamme olla viiden tähden ohjelmistotalo, joka tarjoaa inspiroivia haasteita tekijöilleen. Meillä innovaatiot syntyvät kokeiluista ja epäonnistumiset ovat arvokasta oppia. Innostuneista tekijöistä koostuvat itseohjautuvat tiimit luovat tyytyväisiä asiakkaita.

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla yhdeksän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme juuri sellaisena kuin on.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Eikä unohdeta huikeita bileitä, sillä niitähän riittää! Voit tutustua etuihimme täällä. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme säännöllisesti jossain maailman kolkassa tuotekehitystapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

Tunnetko olevasi etsimämme tekijä? Vakuuta meidät lähettämällä CV, hakemus ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, sillä hakuaika päättyy 2.10.2020. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Lappeenrannassa, Helsingissä tai Lahdessa. Voit myös työskennellä joustavasti etänä miltä paikkakunnalta tahansa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Development Manager Ville Vähä-Nuuja, ville.vaha-, puh. 040 842 2590.

Product Line Manager Jarmo Annala, , puh. 040 513 1513.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.