(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer (.NET)
Document House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme kokenutta Microsoftin teknologiat hallitsevaa ohjelmistokehittäjää tuotekehitystiimiimme Turun toimipisteelle.

Document House tarjoaa ihmisille keinoja keskittyä olennaiseen ja hallita tietoa fiksusti – myös sinä saat tehtävässä etsiä tapoja tehdä asiat paremmin. Pääset kehittämään paitsi tuotteittamme, myös tiimisi työtä.

Ohjelmistokehittäjänä toteutat neljän hengen Scrum-tiimin kanssa innovatiivisia tuotekehitys- ja uudistusratkaisuja sekä kehität nykyistä tuoteperhettämme. Heti ensitöiksesi pääset luomaan täysin uutta tuotetta Mikon, Mikaelin, Antin ja Elinan kanssa.

Kunnianhimoinen ja napakka ote kehittää tuotteita ei meillä tarkoita jäykkyyttä: työporukassa halutaan pitää hyvä, leppoisa meininki ja yhteinen pyrkimys on tehdä työnteosta hauskaa. Kymmenhenkinen tiimimme viihtyy toimistollamme Turun Logomossa, mutta kukaan ei katso pahalla, jos haluat ottaa silloin tällöin etäpäivän. Sanomattakin on selvää, työaika on liukuva ja saat työterveyshuollon, lounas- ja liikuntaedut sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.

Odotamme, että Microsoftin teknologiat ja kehitysympäristöt ovat sinulle tuttuja, olet tottunut tekemään töitä tiimissä ja olet avoin kommunikoimaan projektiryhmän kanssa. Osaat tarvittaessa edetä projektissa myös itsenäisesti. Etsimme innovatiivista ja itseohjautuvaa taitajaa viemään yrityksemme toimintaa eteenpäin. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja hauskan työn mahtavassa porukassa!

Lisää meihin voit tutustua osoitteessa www.documenthouse.fi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 27.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition numerosta +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi