(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer; Kriisinratkaisuraportointi
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Senior Developer, Kriisinratkaisuraportointi

Tehtävästä

Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa ohjelmistokokonaisuus Kriisinratkaisuraportointiin, jolla korvataan nykyinen SAS-pohjainen ratkaisu. Ympäristön vaateiden ja OP:n kehityksen myötä, ylläpidät sekä jatkokehität ratkaisua yhdessä muun tiimin kanssa. Pääset sekä kokemuksesi että näkemyksesi kautta vaikuttamaan toteutettavaan ratkaisuun.

Työskentelet viranomaisraportoinnin vakavaraisuustiimissä senior ohjelmistokehittäjänä. Vastuualueenasi on kehittää ohjelmistokokonaisuus, jolla tuotetaan kriisinhallinnan sääntelystä nousevaa raportointia. Koska kyseessä on voimakkaasti kehittyvä sääntelyalue, työskentelet aktiivisesti yhdessä muiden alueen asiantuntijoiden kanssa luoden uusia raportointi-, prosessi- ja järjestelmäratkaisuja.

Kehittäjänä vastaat nimettyjen sovellusten ja palveluketjujen, kehittämisestä, tuotantokelpoisuudesta, kustannustehokkuudesta ja teknisistä ratkaisuista. Raportoit työsi etenemisestä tiimin Product Ownerille ja muille sidosryhmille. Tarvittaessa pidät yhteyttä ulkoisiin toimittajiin tuotannon toimivuuteen liittyvien seikkojen osalta. Lisäksi työhösi kuuluu työmääräarvioiden ja sovellusdokumentaation tekeminen.

Mitä odotamme sinulta 

Kriisinratkaisuraportointi nojaa SAS-teknologiaan, joten, jos sinulla on SAS-osaamista, on se ehdoton etu mutta vahvalla SQL- ja ohjelmistokehitysosaamisellakin pystyt menestymään tehtävässä.  Olisi hienoa, jos sinulla on kokemusta laajoista tietovarastoratkaisuista (DW) sekä niihin liittyvistä tietovirroista ja rajapinnoista. Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto tukee menestymistäsi. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen, ja sinulla on palo ymmärtää ja oppia viranomaissääntelyä syvemmältä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot, ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi arvostamme kokemusta työseurannan välineistä, kuten Jirasta ja Confluencesta. Aiempi kokemus finanssialalta katsotaan eduksi. Toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi entisestään niin ohjelmistokehittämisen kuin viranomaissääntelynkin osalta.

Tässä roolissa pärjäät parhaiten, jos olet aikataulupainetta hyvin kestävä, joustava ja kykenet pitkäjänteiseen itsenäiseen työskentelyyn. Linjausten noudattaminen ja tarkan sääntelyn ympäristössä toimiminen on sinulle mieluisaa. Olet luontaisesti aloitteellinen ja osaat johtaa itseäsi sekä työtäsi tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti.

 Mitä tarjoamme

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen voimakkaasti kehittyvässä sääntely-ympäristössä. Pääset työssäsi vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin ja erityisen tärkeän ja kriittisen osa-alueen onnistumiseen.

Tiimissäsi toteutetaan kehitysaihiot ideasta tuotantoon ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Tiimissäsi työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Hae tehtävään 11.12.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen kerrothan myös motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille. Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Konttinen jonka tavoitat numerosta 050 302 1112 tai sähköpostilla osoitteesta tarja.konttinen ( at) op.fi.

 Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.