(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer (Java, AWS; Android/iOS)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Tiesitkö, että OP Mobiiliin kirjauduttiin viime vuonna yli 300 miljoonaa kertaa? OP Mobiili on asiakkaidemme päivittäisasioinnin pääkanava, jossa pankki- ja vakuutusasiat hoituvat helposti älylaitteen tai tabletin avulla. Käyttäjämäärän ja asiakaskokemuksen vuoksi mobiiliin panostaminen on ensimmäinen ICT-strategiamme kahdeksasta kulmakivestä. Etsimmekin nyt uutta kollegaa kehittämään digipalveluidemme ykköskanavan ominaisuuksia, palveluita ja integraatioita sekä sitä kautta vaikuttamaan miljoonien suomalaisten arkeen ja pankkiasiointiin.


Tehtävästä 

Tiimimme kehittää OP Mobiilin ominaisuuksia rakentamalla muun muassa palvelinpään integraatioita ja palveluita liittyen tunnistautumiseen, sekä tileihin ja päivittäisiin raha-asiointiin liittyviin palveluihin. Tämän lisäksi linjaamme OP Mobiilin kehittämisen pidempiaikaista suuntaa. Rakennamme näitä ominaisuuksia kokeneen moniammatillisen tiimin voimin. Tiimimme koostuu vaatimusmäärittelyn, ohjelmoinnin, testaamisen ja tuoteomistajuuden kokeneista ammattilaisista, jotka ovat aina valmiina jakamaan omaa osaamistaan ja tietotaitoaan. 

Päiväsi tulevat koostumaan siis back end -ohjelmoinnista erityisesti integraatioiden osalta. Lisäksi tulet tekemään kehittämistä pilviympäristössä sekä vastaamaan yhdessä tiimisi ja muiden OP Mobiilin kanssa työskentelevien ammattilaisten kanssa siitä, että asiakkaamme pystyvät hoitamaan pankki- ja vakuutusasiansa asiakaslupauksemme mukaisesti mutkattomasti ja turvallisesti.


Mitä odotamme sinulta 

Sinulla on taustalla useamman vuoden onnistunutta työskentelyä Java-ohjelmoinnin parissa. Jos mobiili on ykköskanavamme digitaalisten palveluiden osalta, ovat pilvipalvelut ensisijainen ratkaisumme alustojen osalta. Toivomme sinulta löytyvän siis kokemusta AWS:stä ja kontittamisesta. Lisäksi toivomme sinulta osaamista mobiilisovellusten kehittämisestä Androidin ja/tai iOS:n parista. Käyttöasteen vuoksi ja täyttääksemme asiakaslupauksemme palvelun skaalautuvuus ja kuorman toimintavarmuus ovat aivan erityisen olennaisessa osassa OP Mobiilia kehitettäessä, minkä vuoksi toivomme sinulta DevOPs-henkistä ajattelutapaa ja työskentelyotetta.


Etsimme hakemuksestasi 

 • vahvaa kokemusta ja osaamista back end -ohjelmoinnista (Java)
 • käytännön kokemusta pilvipalveluiden (AWS) kehittämisestä ja kontittamisesta
 • saamista mobiilisovellusten kehittämisestä (Android ja/tai iOS)
 • DevOPs-ajattelutapaa
   

Mitä me tarjoamme sinulle?

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Tämän lisäksi sinulle on tarjolla: 

 • vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja
 • kilpailukykyinen kompensaatio
 • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen ympäristömme, jossa pääset kehittämään ja vahvistamaan osaamistasi mentorin kanssa
 • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • liikunta- ja kulttuurietu
 • mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa  

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, hae tehtävään heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja edistämme rekrytointeja normaalisti kesän loma-ajasta huolimatta. Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia.  

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 2.8.2020. Lisätietoja antaa sähköpostitse Competence Lead Jukka Merisalo, jukka.merisalo(a)op.fi, mutta mikäli satut ottamaan yhteyttä Jukan lomien aikaan, käännythän IT Talent Acquisition Specialist Saara Kyllösen puoleen, saara.kyllonen(a)op.fi. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.