(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer (FI)
Barona Technologies - Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme ohjelmistokehittäjää liittymään Barona Technologiesin kunnianhimoiseen ja hauskaan tiimiin. Olemme työhönsä intohimoisesti sitoutuvien ihmisten yhteisö, jota ajaa eteenpäin tahto ratkoa työelämän ja ihmisten kannalta merkittäviä haasteita.

Vaikka olisi monin verroin kiinnostavampaa kuulla sinusta, on meidän käytettävä pieni hetki esittäytymiseen, jotta pääset kartalle.

Barona Technologies on 40 hengen palvelukehitys-, ylläpito- ja IT-infrayksikkö osana Baronaa, joka on Suomen suurimpia henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain 30 000 ihmistä kulkee kohti uutta työtään baronalaisten avulla ja luomamme palvelun kautta.

Silti Barona Tech on tuntematon, syyttä salailtu pieni helmi ison ja vakavaraisen yrityksen sisällä. Työmme merkittävyyden vuoksi uskallamme väittää olevamme aikamoinen aarre työpaikaksi. Ja tässä vaiheessa toivottavasti sinä astut kuvaan!

Ohjelmistokehittäjänä tulet tekemään töitä kokeneiden kehittäjiemme sekä taitavien suunnittelijoidemme kanssa! Tällä haavaa etsimme ohjelmistokehittäjää, joka hallitsee softakehityksen backendistä käyttöliittymään.

Barona Techillä pääset konkreettisesti näkemään työsi jäljen ja vaikuttamaan aidosti suomalaisen työmarkkinan kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa.

Kanssamme pääset pohtimaan ja ratkomaan kysymyksiä:

 • miten yksilöt löytävät juuri sen oikean työn oikeaan elämäntilanteeseensa?
 • miten yritykset löytävät uudet tekijänsä?
 • miten saamme palkkion tehdystä työstä mahdollisimman nopeasti tekijälleen?

Jos jokin seuraavista teknologioista osuu suoraan sydämeen, tiedät jo, että tämä voi olla sinulle sopiva työ:

 • Javascript & Typescript - joissain projekteissa mm. Scala
 • React+Redux-framework
 • Mobiilisovelluksissa PWA ja React Native
 • MongoDB, paikoitellen PostgreSQL- ja MySQL-kannat
 • AWS, ECS, Docker

Meillä saat tehdä innostavia projekteja hyvässä työympäristössä

 • Tarjolla on sekä kunnianhimoisia uudistusprojekteja mikropalveluarkkitehtuuriin siirryttäessä että täysin uudenlaisten palveluiden luontia.
 • Viihtyisä toimistomme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien solmukohdassa Töölönlahdella, Oodin ja rautatieaseman välissä.
 • Kerran päivässä haastamme toinen toisemme lankuttamaan ja otamme kupit kahvia. Lounastamme vähintään viikon, parin välein yhdessä, jos aamuvirkkuina ja iltaihmisinä olemme menneet ristiin toistemme kanssa.
 • Yhteistyön sujuvoittamiseksi yritämme tehdä töitä paikan päällä toimistolla, toisiamme tavaten. Siitä huolimatta uskomme tiimiä kunnioittavaan joustavuuteen - voit tehdä töitä joustavasti sinulle sopivassa rytmissä ja tarvittaessa etänä.

Mitä toivomme sinulta?

Kehittäjänämme sinun tulee kyetä suunnistamaan sekä dokumentti- että relaatiotietokannoissa ja tekemään skaalautuvia ratkaisuja. Arvostat sekä koodin laatua että jatkokehitettävyyttä.

AWS & pilvi-infra ovat meillä vahvasti läsnä arjessa ja toivommekin siksi kokemusta sovellusten kehityksestä ja ylläpidosta pilvialustalla. Vaikka ensisijainen vastuu ympäristön toiminnasta onkin tiiviissä yhteistyössä kehittäjiemme kanssa toimivalla ops-tiimillä, on pilvipalveluiden kanssa toiminen arkipäivää myös kehittäjillemme.

Osaat työskennellä luontevasti osana tiimiä, kuitenkin myös omatoimisesti ja itsenäisesti pärjäten. Osaat lisäksi keskittyä olennaiseen ja haluat kehittää jatkuvasti niin koodia, kuin työn tekemisen tapojakin.

Ota yhteyttä ja tutustutaan syvemmin!

Haluaisitko kuulla lisää meistä tai tiimeissämme työskentelystä? Soita tai laita meille sähköpostia!

Lisätietoja soittamalla tai mailitse saa teknologiajohtajaltamme Markus Paasovaaralta +358 40 594 5639 markus.paasovaara@barona.fi.

Voit myös hypätä linkin kautta kokeilemaan luomaamme työnhakupalvelua ja nähdä konkreettisesti yhden esimerkin töistämme. Samalla näet, missä olemme jo onnistuneet ja minkä kehittämistä voimme jatkaa yhdessä!

Lisätietoja soittamalla tai mailitse saa teknologiajohtajaltamme Markus Paasovaaralta +358 40 594 5639 markus.paasovaara@barona.fi