(Poistunut julkaisusta)

Senior Developer (AWS)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin Vallilaan Developeria.

SENIOR DEVELOPER (AWS)

Tässä tehtävässä vastaat

Oletko avoin, utelias ja kunnianhimoinen devaaja, jonka urapolkua ohjaa vahvasti ammatillinen kehittyminen? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät?

Tulevassa tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen.

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia tekijöitä. Meillä kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat vapauden, vastuun ja mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Mitä odotamme sinulta

  • Aiempaa kokemusta kehittämisestä AWS-ympäristössä
  • Vähintään yhden seuraavista ohjelmointikielistä (Python, Java tai Scala) hallintaa
  • Kokemusta tietokannoista ja Big Data-teknologioista (AWS EMR / Spark / Hive)
  • Ymmärrät hyvien DevOps-käytäntöjen tärkeyden (Infrastructure as code ja Continuous delivery pipeline)
  • Halua kehittyä Data Engineer ja kehittäjä-roolissa

Tämän lisäksi arvostamme myös kokemusta konttipohjaisten API-ratkaisujen toteuttamisesta (AWS ECS / Rest-API).

Tarjoamme sinulle

Kun meikäläisiltä kysyy, mikä työssämme on parasta, vastaus löytyy osaavista kollegoista. Huipputason osaaminen on ylpeytemme, ja koemme työkaverit eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena tulee jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Devaajan työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Vastuu on jaettu meille kaikille OP:laisille, joten myös sinä olet työlläsi mahdollistamassa tulevaisuuden pankkipalvelua.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos saimme sinut innostumaan, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Jesse Heinoselta (puh.+358 50 4418 566, jesse.heinonen@barona.fi).

Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 26.06.2019 mennessä!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.