(Poistunut julkaisusta)

Senior Delivery Coordinator, Temporary
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Nimeni on Niko Päivänen ja vastaan Suomen Telia Devices -yksikössä laitelogistiikasta ja siihen liittyvistä asiantuntija- ja tukipalveluista. Tiimissäni on kovia toimitusketjun ja logistiikan asiantuntijoita, sekä hyvä huumori ja aito tekemisen meininki. Etsimme nyt yhtä tai useampaa Senior Delivery Coordinatoria (temporary) joukkoomme erillisesti sovittavalle määräaikaiselle 3-4 kk ajanjaksolle. Työntekemisen paikka olisi ihanteellisesti Vaasa, sillä siellä ovat lähimmät kollegasi – mutta myös muut lokaatiot (Turku, Lahti, Helsinki, Rovaniemi, Jyväskylä) ovat hyvin mahdollisia.

Suomen Telia Devices Supply Chain -tiimi vastaa laitesaatavuudesta, osto- ja asiakastilauksista, kuljetuksista ja varastoista, palautus- ja korjausvirroista sekä näihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Toimitamme kuluttajatuotteita myös yritysasiakkaille. Tiimiini oleellisesti kuuluva toimitusketjun tukitiimi (nk. ”Laitelogistiikka”) vastaa toimitusketjullisesta tuesta erityisesti asiakaspalvelu- ja retail-yksikköjen suuntaan. Tuettavia aihealueita ovat mm. saatavuuden ja tilausten hallinta, tilausten muutokset, logististen poikkeamien hallinta, laitteiden vakuutuspalvelut sekä näihin liittyvä sisäinen koulutus ja viestintä.

Olemme rohkeita ja avoimia, suhtaudumme ilolla ja intohimolla työhön, kokeilemme, opimme virheistä ja kehitymme jatkuvasti. Visiomme on, että olemme edelläkävijöitä proaktiivisen toimitusketjun hallinnan saralla, jotta voimme varmistaa jatkuvasti erinomaisen palvelutason, tehokkuuden sekä asiakaskokemuksen.

Odotamme sinulta

Tehtävässä toimit läpinäkyvästi yhdessä koko Devices-yksikön kanssa ja vastaat osaltasi toimitusketjun asiantuntijatuesta. Ohjeistamme ja koulutamme myös sidosryhmiämme löytämään itse tarvittavan ratkaisun tai tiedon tilausten, toimitusten, palautusten ja huoltojen osalta. Haluat olla mukana toteuttamassa erinomaista palvelua asiakastiimeillemme, etkä pelkää tarttua asioihin. Halu ymmärtää kokonaisuuksia, paineensietokyky ja priorisointitaidot ovat valttikorttejasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toimit luontevasti sekä itsenäisesti että tiimissä, eikä sormi mene suuhun kiiretilanteessakaan.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, sinulla on kykyä kommunikoida rakentavasti huomioiden muiden näkemykset sekä kykyä työskennellä suunnitelmallisesti ja saada asioita tapahtumaan. On selkeä etu jos hallitset jo työssä tarvittavia järjestelmiä kuten COLT, CDPPT,  DST, SAP, Sims sekä MS Office -tuotteet.

Eduksi katsotaan:

  • Otat asiakas- ja sidosryhmäkohtaamisissa kokonaisvaltaisen vastuun tilanteen ratkaisemisesta ja hyvän kokemuksen tuottamisesta.

  • Sinulla on kokemusta asiantuntijatyöstä mielellään laitteiden logistiikanhallinnan osalta.

  • Pystyt tuottamaan ratkaisuvaihtoehtoja tehokkaasti ja laadukkaasti eri tilanteissa, kuitenkin kokonaisuus ja sovitut prioriteetit huomioiden.

  • Olet kiinnostunut kehittämään omaa työtäsi ja otat siitä näkyvästi vastuuta.

  • Olet positiivinen tiimipelaaja ja asiakaspalvelu-asenteesi on vahvuutesi.

  • Sinulla on vahvat näytöt tehokkaasta ja tuloksellisesta työskentelytavasta.

  • Olet innostunut toiminnan jatkuvasta kehittämisestä (esim. Lean-filosofian tuntemus ja käytännön kokemukset sen soveltamisesta).

  • Sinulla on sujuva englanninkielen taito.

Mitä voit odottaa?

Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden onnistua, kehittyä ja menestyä kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä vallitsee avoin ja kannustava ilmapiiri sekä aito tekemisen meininki. Jokainen työpäivä on erilainen, ja tarjoaa runsaasti opin ja näytön paikkoja. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan omalla työlläsi Telian kuluttaja-asiakaskokemukseen. Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä joukkoomme ja annamme sinulle parhaat työkalut onnistumiseen osana tiimiämme.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus ke 21.10.2020 mennessä. Haethan roolia pian sillä aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien kanssa.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Niko Päivänen +358 50 486 8715 niko.paivanen@teliacompany.com. Puhelintiedustelut mielellään ke 14.10. klo 12-13, to 15.10. klo 14-15, pe 16.10. klo 15-16 tai ma 19.10. klo 15-16.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!