(Poistunut julkaisusta)

Senior Data Scientist
SOK MEDIA

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Me S-ryhmässä etsimme kokenutta, uutta vahvistusta Data Science -tiimiimme ja toivomme sinun liittyvän kasvavaan joukkoomme.

Senior Data Scientist -roolissa toimit osana SOK:n asiakas- ja markkinointidatan parissa toimivaa Data Science -tiimiä. Toimit roolissa sekä hands-on tekijänä soveltaen koneoppimista ja data science -menetelmiä että muuta tiimiä tukevana ja sparraavana kokeneena data science -asiantuntijana.

Meillä pääset tekemään töitä kaupanalan ja kuluttajaliiketoiminnan keskiössä hienon tiimin kanssa sekä rakentamaan todella mielenkiintoisia kokonaisuuksia, joilla parannamme ja personoimme asiakkaidemme saamaa palvelua. Tiimimme on lähellä liiketoimintaa tekemässä ratkaisuja, joilla tuotetaan konkreettisia hyötyjä yli kahdelle miljoonalle asiakasomistajallemme. Työkenttänämme ovat erityisesti niin älykkäät ja arkea helpottavat digitaaliset palvelut kuin personoitu ja kohdennettu markkinointi kanavineen. Tuemme laajasti S-ryhmän eri liiketoimintoja – pääset tekemään hommia niin marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan kuin majoitus- ja ravitsemiskaupankin kanssa.

Data Scientist -tiimin lisäksi tulet toimimaan osana yksikköä, jossa yhdistyy erilaiset osaamiset, joita tarvitaan data-ohjautuvien ratkaisujen ja palvelujen toteuttamiseen. Tästä joukosta löytyy projektista ja tarpeesta riippuen kollegaksi niin arkkitehteja, data engineerejä, analyytikkoja, BI-asiantuntijoita, palvelumuotoilijoita kuin projektipäälliköitäkin. Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Vallilassa Helsingissä.

Tuemme osaamisesi edelleen kehittämistä tarjoamalla innostavan työympäristön, jossa pääset oppimaan paljon uutta ja opiskelemaan ja hyödyntämään uusia data science -menetelmiä. Lisäksi tarjoamme S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut.

Odotuksemme Senior Data Scientistille:

• Sinulla on vankkaa kokemusta koneoppimisesta sekä näkemystä toimivista menetelmistä ja ratkaisuista eri tilanteisiin.

• Olet hankkinut kokemusta tuotannollisista data science ratkaisuista sekä teknologiat kuten Python, Scala ja R ovat sinulle tuttuja.

• Sinulla on syvällistä osaamista kahdesta tai useammasta alueesta: Suosittelujärjestelmät, ennakoiva asiakasanalytiikka, verkkokäyttäytymisanalytiikka, syväoppiminen, market mix modeling

• Hallitset perustaidot tietokantojen kanssa toimimisesta ja ymmärrät perusteet pilvipalveluarkkitehtuurista.

• Haluat olla mukana tekemässä aidosti haastavia ja mielenkiintoisia data science -ratkaisuja liiketoiminnallemme ja asiakkaillemme

• Haluat ottaa keskeisen roolin nimetyissä liiketoimintakriittisissä projekteissa ja data science kyvykkyyksiemme kehittämisessä sekä tuet ja sparraat mielelläsi muita

• Plussaa on, mikäli sinulla on kokemusta kaupanalasta, kuluttajaliiketoiminnasta ja/tai kohdennetusta asiakasviestinnästä

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Head of Data Science Mikael Ruohonen vaihtaa mielellään ajatuksia kanssasi. Parhaiten tavoitettavissa (puh. +358 41 451 6808) torstaina 19.04. kello 15.00-16.00 ja tostaina 26.04. kello 15.00–16.00 välisenä aikana, tai meilitse mikael.ruohonen@sok.fi.

Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen 29.4.2018 mennessä oheisen hakulomakkeen kautta.