(Poistunut julkaisusta)

(Senior) Data & Analytics Consultant
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Haluatko liittyä lämminhenkiseen ja osaavaan yhteisöön, jossa sinua odottavat monipuoliset asiakasprojektit ja ammatilliset kasvumahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa? Data- ja analytiikkaprojektiemme kasvun myötä  palkkaamme kaksi data- ja analytiikkakonsulttia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen, Tampereelle tai Lahteen.

MISTÄ ON KYSE

Dataa on kaikkialla, mutta asiakkaamme kaipaavat tukea datan keräämisessä, jäsentämisessä ja hyödyntämisessä – tämä edellyttää luotettavasti oikeita tietoja oikeaan aikaan ja erityisesti oikeassa paikassa. Saat meillä työkavereiksesi 150 datan ja analytiikan rautaista ammattilaista, joilla on laajaa kokemusta eri teknologioista sekä monipuolisten ratkaisujen kehittämisestä.

Data- ja analytiikkakonsulttina kehität tärkeässä roolissa asiakkaidemme liiketoimintaa: suunnittelet uusia tiedonhallinnan ja analytiikan ratkaisuja ja työskentelet kädet savessa asiakasprojekteissamme tai pienkehitystehtävissä. Työskentelet keskimäärin kahdessa projektissa kerrallaan ja projektien kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta vuoteen.

Muotoilemme roolia vahvuuksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti, voit syventyä esimerkiksi tietoarkkitehtuureihin, mastertiedon hallintaan, tietomallinnukseen, tietovarastointiin tai projektinhallintaan. Työskentelet osaavassa porukassa tilanteesta riippuen joko toimistollamme, tiimisi kanssa asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla tai etäyhteyksien siivittämänä (suosimme tällä hetkellä etätyöskentelyä).

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Työpäivämme sujuvat näiden parissa:

  • Tiedonhallinta: tietovarastot ja data laket, tietomallinnus, mastertiedon hallinta, ETL, SQL, analytiikka
  • Työkalut: Microsoft Azure, Azure Data Factory, MS SSIS, Power BI, Informatica-tuoteperhe, TIBCO EBX, C#, Python, IDERA ER/Studio

Arvostamme vähintään muutaman vuoden kokemusta tiedonhallinnasta, esimerkiksi edellä mainittujen työkalujen parista. Toivomme myös, että teknisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy paloa työskennellä konsultoivalla otteella asiakkaidemme parissa. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja viestit lisäksi konsernikielellämme englannilla sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Työskentelemme suomalaisten ja kansainvälisten keskisuurten ja suurten asiakkuuksien parissa, tutustu pariin asiakascaseemme: https://www.enfo.fi/caset/tietovarasto-ja-raportointi-parhaissa-kasissa-valmet-vakuuttui-enfon-asenteesta & https://www.enfo.fi/caset/power-bi-tyokalu-ja-enfon-asiantuntijat-auttavat-carlsonia-hyodyntamaan-dataa-monipuolisesti.

Tulevan kollegasi ajatuksia työarjesta: ”Huolehdin asiakkaidemme datasta, aina tietovarastoinnista raportointiin saakka. Työviikkoihini kuuluu käytännön kehitystyön lisäksi yhteistyötä ja erilaisia tapaamisia kollegoiden ja asiakkaan kanssa. Kokoonnumme kuukausittain koko yksikön laajuisesti vaihtamaan kuulumiset ja kouluttautumaan vaihtuviin aiheisiin (eri teknologiat, asiakascaset, työhyvinvointi). Palkitsevinta työssäni on yleinen hyvä fiilis ja vahva tiimihenki, sopivan matala organisaatio sekä mielenkiintoisen työn ja muun elämän yhteensovittaminen.”

-Petri, Consultant, Information Management

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Hae jättämällä yhteystietosi ja linkki LinkedIn-profiiliisi (tai vaihtoehtoisesti CV:si) alta löytyvän linkin kautta. llmoitathan itsestäsi viimeistään 18.10.2020. Keskustelemme kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan kuluessa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Kysymyksiisi vastaa mielellään Terhi Mattila (Vice President, Information Management) numerossa +358 50 376 0241 tai sähköpostitse terhi.mattila@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!