(Poistunut julkaisusta)

Senior Data Analyst
Suomen Teollisuussijoitus Oy (Tesi)

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Oletko kiinnostunut Suomen pk-sektorin ja pääomasijoitusmarkkinoiden nykytilasta? Oletko kvantitatiivisen analyysin ja rahoitusmarkkinoiden asiantuntija?

Tesi etsii joukkoonsa Senior Data Analystia tukemaan Tesin muutosta kohti datapohjaista organisaatiota käyttäen uusimpia työkaluja, kuten Alteryx ja Tableau Software. Lisäksi vedät strategisen kehityksen projektejamme osana tutkimus- ja kehitystiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä sijoitustiimiemme kanssa erityisesti kvantitatiivisen tiedon hyödyntämisen sekä taloudellisten ja tilastollisten mallinnusten näkökulmasta.

Toivomme sinulta                    

  • 2 – 5 vuoden relevanttia työkokemusta data-analytiikan parista
  • Analyyttistä ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Kykyä johtaa projekteja itsenäisesti
  • Jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista (esim. Python ja R-ohjelmointikielet)
  • Aiempaa kokemusta ETL- ja datan visualisointityökaluista (Alteryx ja Tableau tai vastaavat työkalut)
  • Kiinnostusta Suomen talouselämää ja pääomasijoitusmarkkinoita kohtaan
  • Sujuvia, sekä kirjallisia että suullisia, viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. kansantaloustieteestä, kauppatieteistä, matematiikasta, tilastotieteestä tai fysiikasta

Miksi Tesi?

Toimimme Suomen talouden kasvun vauhdittajana. Merkityksellisyyttä työhösi tuo sijoitustoimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus: kohdeyrityksissämme luodaan kasvua ja työpaikkoja sekä ratkotaan kestävän kehityksen haasteita.

Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä osaavat kollegat. Työsi haastaa sinut kehittymään asiantuntijana edelleen. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja toimimme moderneissa tiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, uskomme työnantajana diversiteetin voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana.

Kiinnostuitko? Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 21.10. mennessä osoitteeseen jobs@pointersearch.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tesin Chief Digital Officer Henri Hakamo torstaina 8.10. klo 13-17 ja torstaina 15.10. klo 13-17 (puh. 0400 502 721).