(Poistunut julkaisusta)

Senior Data Analyst
STORA ENSO

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Stora Enso Metsä toimittaa konsernin Suomen sellu- ja paperitehtaille sekä sahoille puuraaka-ainetta. Tavoitteena on häiriöttömät puutoimitukset tehtaille ympäristötietoisesti kestäviä menetelmiä käyttäen. Lisäksi Stora Enso Metsä hankkii metsästä bioenergiaa, tekee metsänhoitotöitä ja tarjoaa metsänomistajille metsäomaisuudenhallinnan palveluita. Stora Enson Suomen asiakastehtaiden vuotuinen puunkäyttö on 23 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsän palveluksessa on 560 henkilöä ja 110 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluja tuottavaa yrittäjää alihankkijoina.

Tule muuttamaan maailmaa.
Samalla muutut myös itse.

Haemme liiketoiminnan analysoinnista vastaavaan asiantuntijatiimiimme Senior Data Analystia. Työskentelypaikkana on ensisijaisesti joko Helsingin, Oulun tai Lappeenrannan toimipiste, mutta työskentely myös muilta Metsän toimipisteiltä käsin on mahdollista.

Tiimin vastuulla on Stora Enson puunhankinnan data-analytiikka ja BI-raportointi. Senior Business Analystina tehtävänäsi on tarjota oikea informaatio oikeille ihmisille oikein välinein. Olennaista on saada data puhumaan, viestiä löydökset ja antaa suosituksia liiketoiminnan päätöksentekijöille. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista pääasiassa Suomessa.

Mitä meillä on tarjota sinulle?
Arvomme ”Johda” ja ”Toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Tehtävässä pääset tulkitsemaan mielenkiintoisia ilmiöitä datalähtöisesti ja tukemaan puunhankintaa päivittäin konkreettisesti. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää liiketoiminta-analytiikkaa ja raportointia.

Tehtävävaatimukset

 Oletko etsimämme henkilö? Odotamme sinulta kykyä ymmärtää prosessiliiketoimintaa ja luoda datasta sitä tukevaa tietoa. Pohjan tehtävässä menestymiselle luovat ylempi korkeakoulututkinto tietojenkäsittelytieteistä, tilastotieteistä, analytiikasta tai vastaavat tiedot ja taidot sekä vähintään viiden vuoden datatyökokemus. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat hyvällä tasolla, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hallitset hyvin seuraavat osa-alueet:
• SQL-ohjelmointi
• Datakäsittely
• Python ja/tai R ja/tai SAS -ohjelmointi
• Ennustemallintaminen
• Monimuuttujamenetelmät
• Visualisointityökalut: PowerBI ja/tai Tableau ja/tai Qlick tai vastaava

Kokemus oppivasta analytiikasta (ML/AI) ja pilviratkaisusta (Azure tai Snowflake) katsotaan eduksi.

Lisätietoja
Haluatko tehdä maailmasta paremman paikan? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 29.02.2020 mennessä. Rekrytoiva esimies Teppo Salmi, p. 0405941207, teppo.salmi@storaenso.com, vastaa mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Tiina Valannolle, puh. 050 518 5564, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia nähdessämme myös hakijoiden osallistuvan tähän.

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Liity joukkoomme.
www.storaenso.com/careers 

Työ Strategia ja liiketoiminnan kehitys

Sijainti FI-Uusimaa-Helsinki FI-Etelä-Karjala-Lappeenranta, FI-Pohjois-Pohjanmaa-Oulu

Aikataulu Kokopäiväinen

Hakuaika päättyy 29.2.2020, 21:59:00