(Poistunut julkaisusta)

Senior Data Analyst / Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy)
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,2 miljardia euroa. 

Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa - www.tesi.fi | www.dtg.tesi.fi | @TesiFII


Saavuttaaksemme visiomme kasvuyritysten kansainvälistämisestä tarvitsemme tehokkaasti jalostettua tietoa tukemaan johtamista. Etsimme sinua, luovasti ajatteleva ja uutta kehittävä

Senior Data Analyst

Pääomasijoitusmarkkinoilla keskiössä ovat yrityskaupat ja yritysten kasvurahoitus. Hallittu sijoitustoiminta pohjautuu ammattimaiseen tiedolla johtamiseen. Tesi panostaa käyttämiensä tietolähteiden yhdistämiseen liittämällä hajanaisen markkinatiedon ja sisäisen tiedon tietovarastoksi, jotta tiedon saatavuus ja liikkuvuus olisivat huomattavasti aiempaa nopeampaa ja joustavampaa. Luomme sisällöllisesti ainutlaatuisen tietomassan, jonka avulla teemme Suomen pääomamarkkina-analyysejä ja erilaisia ennustemalleja. 

Mistä työtehtäväsi muodostuvat?

Tietovaraston ensimmäinen tuotantoversio on valmistumassa, ja sen kehittäminen jatkuu kohti kehittynyttä analytiikkaa. Senior Data Analystina tehtäviisi kuuluu uniikin tietovaraston jatkokehittäminen ja ylläpitäminen. Keskitetyn tiedon pohjalta hyödynnät dataa ja luot pääomamarkkinoille erilaisia analyysejä ja ennustemalleja. Olet mukana sisäisen kyvykkyyden kehittämisessä ja toimit data-ammattilaisena innostuen uusien havaintojen löytämisestä ja uuden luomisesta. 

Miksi Tesi? 

Merkityksellisyyttä työhösi tuo roolimme yhteiskunnallisessa erityistehtävässä: salkkuyrityksemme työllistivät viime vuonna yli 36 000 henkilöä. Toimimme aidosti Suomen kasvun vauhdittajana ja näköalapaikalla mielenkiintoisissa yritysjärjestelyissä yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä loistavat kollegat. Työsi haastaa sinut oppimaan uutta, ja monipuolisuus tuo päiviisi vaihtelua. Meillä on hyvät työkalut sujuvaan töiden tekemiseen sekä hyvät henkilöstöedut. 

Asenne, osaaminen ja taidot, joilla onnistut

Sinulla on avoin asenne, hyvät yhteistyötaidot ja kyky oppia kanssamme uusia tapoja hyödyntää dataa. Haluat kehittää toimintaamme kohti kestävämpää tulevaisuutta ja pidät tärkeänä, että työlläsi on isompi merkitys. Lopullinen tehtävänkuvasi muodostuu paikkaa täytettäessä, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa joko teknillisellä, kaupallisella tai matemaattisella painotuksella. Kokemus analytiikkatyökaluista (Tableau, Qlik Sense tai Power BI), tietokantatyökaluista (SSIS, Alteryx) ja ohjelmointitaidot (SQL, R, Python), lisänä algoritmiperusteinen analytiikka, ovat tehtävässä tarpeen. Kokemus pääomamarkkinoista nopeuttaa sisäänpääsyä työhösi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tukea osaamisellasi menestystämme, hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 12.8.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus sekä liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Managing Partner Sanna Leppäluoto 4. - 5.7. sekä 22.7. - 12.8.2019, puh. 050 344 6864.