(Poistunut julkaisusta)

Senior Customer Success Manager
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Oletko energinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä? Löytyykö sinulta kokemusta B2B-asiakaspalvelusta ja asiakkuuksienhallinnasta? Loistavaa, jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme tähti!

Etsimme SENIOR CUSTOMER SUCCESS MANAGERIA Espooseen.

Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden palveleminen sähköpostilla, puhelimitse ja kasvotusten. Koordinoit asiakkaiden ja vastauskeskusten välistä työskentelyä. Keräät asiakkailta tietoa ja huolehdit tiedon ajantasaisuudesta. Valvot palveluiden käyttöönottoa, ratkaiset asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä ja kehität asiakassuhteita varmistamalla palvelun korkean laadun. Viikoittaiset asiakaspalaverit, joissa kartoitat myös myynnillisiä mahdollisuuksia ovat keskeinen osa työtäsi.

Odotamme sinulta kokemusta B2B-asiakaspalvelusta ja asiakkuuksien hallinnasta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset erityisesti MS Officen ohjelmat. Sinulla on erinomaiset kommunikointi- ja esiintymistaidot. Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti, suomen- ja englannin kielellä. Katsomme eduksesi ruotsin kielen taidon.

Toivomme sinulta rohkeaa, energistä ja myynnillistä otetta. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on hyvät priorisointitaidot. Viihdyt nopeasti muuttuvien tilanteiden lisäksi myös rutiinien parissa. Vakuutat asiakkaat timanttisilla palvelutaidoillasi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn kasvavassa ja reipashenkisessä organisaatiossa. Asiakaspalvelutyössä jokainen päivä on erilainen, eikä aina tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan. Pääset tekemään vastuullista ja tärkeää työtä antamalla asiakkaille viiden tähden asiakaspalvelukokemuksen. Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta sitä tehdään yhteen hiileen puhaltaen. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä avuliaan, iloisen ja asiantuntevan tiimin tuen. Panostamme hyvään työssä viihtymiseen ja työsuhde-etuina tarjoamme sinulle Smartum-kortin ja kuntosalin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 6.4. Jos sinulla heräsi mietteitä, ole rohkeasti yhteydessä Palvelupäällikkö Monia Pöllänen, puh. +358 50 592 8816, monia.pollanen@personalhuset.fi. Hän vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä