(Poistunut julkaisusta)

Senior Customer Service Specialist
GSGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Oletko sinä tiimimme uusi Senior Customer Service Specialist?

Palvelemme yritysasiakkaita GSGroupin omiin paikannusjärjestelmiin liittyvissä tuki- ja ylläpitotehtävissä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkailta tulevien teknisten työpyyntöjen vastaanottaminen ja ratkaiseminen. Työpyynnöt ohjautuvat sinulle Netsuite - järjestelmän kautta ja asiakasyhteydenpito tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Työpyynnöt liittyvät useimmiten asiakkaan opastukseen ja erikoistilanteiden ratkaisemiseen. Käytössä olevat omat järjestelmät ja laitetietokannat mahdollistavat laitteistojen mahdollisen vianmäärittelyn sekä konfiguroinnin etähallintatyökalujen avulla. Päivätasolla työn alla olevia työpyyntöjä on useita. Tarvittaessa työpyyntöjä ohjataan myös kansainvälisesti seuraavalle tukitasolle.

Osa työpyynnöistä edellyttää pitkäjänteisempää työskentelyä yhdessä tiimin ja tuotekehittäjien kanssa.

Tehtävään sisältyy myös:

  • kokonaisvaltaisempaa vastuuta nimettyjen avainasiakkuuksien palvelemisesta
  • käyttöönottoprojektien suunnittelua ja koordinointia
  • asiakaskohtaisia käyttökoulutuksia
  • osallistumista säännöllisiin asiakaspalavereihin
  • teknisten asiakasratkaisujen suunnittelua ja optimointia

Miksi juuri Sinä?

Olet kiinnostunut omaksumaan eri järjestelmiin liittyviä teknisiä kokonaisuuksia sekä pystyt tarvittaessa ottamaan kantaa teknisiin kysymyksiin. Olet sosiaalinen ja välitön kommunikoinnissasi, nautit asiakkaiden ja kollegoiden kanssa työskentelystä ja ongelmien ratkaisusta. Osaat priorisoida ja pysyt rauhallisena myös kiireisemmissä tilanteissa.

Olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen, aktiivinen ja tehokas ongelmanratkaisija sekä halukas kehittymään roolissasi. Haluat ottaa itsenäisesti vastuuta tehtävistäsi ja olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemusta teknisestä asiakaspalvelusta ja vahvaa teknistä suuntautumista sekä sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme kansainvälisen talon hyvät edut ja mahdollisuuden kasvaa tulevaisuudessa. Tehtävä on vakituinen. Työskentely tapahtuu pääosin Vantaa toimistollamme, mutta sinulla valmius liikkua myös muissa toimipaikoissamme ja asiakkaiden luona.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen: rekry@gsgroupfinland.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään,  viimeistään kuitenkin 14.6.2020 mennessä.