(Poistunut julkaisusta)

Senior Customer Insight Manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Haemme työkaveriksemme DNA:n Brändi ja asiakaskokemus yksikköömme kokenutta customer insight -osaajaa, jonka tehtävänä on tuottaa ymmärrystä asiakaskäyttäytymisestä sekä mallintaa tulevaisuuden asiakaspolkuja. Haemme henkilöä, jolla on yritysliiketoiminnan ymmärrys – tässä työssä on tavoitteena tunnistaa asiakkaiden toiminnassa ja tarpeissa tapahtuvia muutoksia ja  tuottaa palvelumuotoilun menetelmillä liiketoimintaa tukevaa kehityssuosituksia.

Oletko se sinä? Tulet työssäsi vastaamaan yritysliiketoiminnan tukemisesta monikanavaisen asiakaspolun kaikissa vaiheissa ja siitä, että yritysasiakkaiden asiakaskokemus kehittyy asiakasymmärrykseen pohjautuen. Osaat yhdistellä taitavasti dataa erilaisista lähteistä ja sinulla on kyky kiteyttää ja visualisoida tämä tieto  palvelukehittämisen tueksi.

Työskentelyotteeltasi olet analyytinen, osallistava ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja fasilitointitaidot. Tulet toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa ja tunnistat eri ryhmien tiedolliset ja toiminnalliset erityispiirteet. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Olet toiminut yritysliiketoiminnan parissa aiemmin ja tottunut hyödyntämään muotoiluajattelua ja palvelumuotoilun menetelmiä. Sekä suomi että englanti ovat luontevia työkieliäsi, niin kirjoitettuna kuin esitettynäkin.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti ja rohkaisemme sinua tekemään itsenäisesti päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja laajentamaan osaamistaan.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etihimme ja kulttuuriimme tarkemmin: https://www.dna.fi/tyosuhde-edut

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 9.8.2020 mennessä!

Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, tuleva kolleegasi Janina Merenheimo kertoo mielellään tehtävästä janina.merenheimo@dna.fi tai puh. 044 044 3042 (pe 31.7 klo 10-11.30 ja ke 5.8 klo 9.30-11.00)