(Poistunut julkaisusta)

Senior Cost Engineer Neste Engineering Solutionsille Porvoon Kilpilahteen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Neste Engineering Solutions offers high quality technology and engineering services, including engineering, procurement, construction and project management services for the Oil & Gas, Petrochemicals and Bio-industries. Our NAPCON products enhance process industry production optimization, quality and logistics, as well as operator training with simulators and games. We work in close cooperation with our strategic customers and have world-class knowhow in technology development and industrial investment projects. In addition to our head office in Porvoo, Finland, we operate in international Neste locations such as Singapore, Abu Dhabi, Rotterdam, Gothenburg, and in selected customer project sites. Neste Engineering Solutions employ about 1500 engineering professionals globally.


Me Sharperilla etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille Senior Cost Engineeriä Porvoon Kilpilahteen. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien teollisuuden investointiprojektien parissa yhdessä Suomen suurimmista ja tunnetuimmista yrityksistä. 

Senior Cost Engineerinä sinulla on keskeinen rooli Nesteen investointiprojektien hankesuunnittelussa. Vastuullasi on kustannusarvioiden laatiminen ja kustannuslaskentaprosessien johtaminen sekä fasilitoiminen. Lisäksi huolehdit projektin riskien tunnistamisesta ja huomioimisesta kustannusarviossa. Teet tiivistä yhteistyötä projektitiimin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta kustannuslaskennasta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI, AMK-insinööri)
  • Kiinnostusta teollisuuden investointiprojekteja kohtaan
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä esittää oman työsi tulokset
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle: 

  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään isojen investointiprojektien parissa
  • Mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset syventämään omaa osaamistasi kokeneen tiimin tukemana  
  • Työympäristön, jossa kehitetään jatkuvasti uusia, vastuullisempia vaihtoehtoja sekä yritysten että kuluttajien tarpeisiin

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 25.11.2019, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.