(Poistunut julkaisusta)

Senior Corporate Banker Turkuun
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Aktian Corporate Bankingin tavoite on olla suurten ja keskisuurten yritysten paras kumppani tarjoamalla asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia mutkattomia yrityspankkiratkaisuja omistajien omaa taloutta unohtamatta.

Vahvistaaksemme Turun Corporate Banking -toimintoamme haemme nyt määrätietoista Senior Corporate Bankeria Turun alueelle!
 
Tehtäväkuvaus ja vastuualueet
 
Senior Corporate Bankerina sinulla on oiva mahdollisuus hyödyntää vankkaa osaamistasi niin yrityspankkimaailmasta kuin luontevia ja vakuuttavia sosiaalisia taitojasi asiakastilanteissa! Työssäsi olet vahvasti mukana strukturoimassa erilaisia rahoitusratkaisuja asiakkaillesi sekä varmistamassa, että asiakkaan kaikki tarpeet on huomioitu.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti alueen asiakassuhteiden hankinnasta, hoidosta, kehittämisestä sekä toiminnan kannattavuudesta. Tukenasi sinulla on mahtavat kollegat Turussa, pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Pohjanmaalla.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat

• Rakentaa tuottava asiakassalkku Turun alueelle konsernin yritysstrategian mukaisesti
• Vastata oman asiakassalkun tuotosta, toiminnan kannattavuudesta ja kehittymisestä sekä lisämyynnistä
• Johtaa asiakkuuksien ympärille luotuja asiantuntijatiimejä sekä koordinoida yhteistyötä oman asiakaskunnan omistajien ja avainhenkilöiden osalta pankin muihin segmentteihin ja palvelukanaviin

 Toivottu osaaminen
 
• Sinun on helppo hahmottaa ja ymmärtää vaativien yritysasiakkaiden liiketoiminta ja strategiset päämäärät tuoden heille lisäarvoa tuottavia yrityspankkiratkaisuja
• Sinulla on kokemusta ja näyttöä keskisuurten ja suurten yritysten vaativista asiakkuuskokonaisuuksista, erityisesti vaativat yritysrahoitustehtävät huomioiden
• Olet luonteeltasi ratkaisukeskeinen niin asiakkaan kuin Aktian kannalta
• Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä
• Olet määrätietoinen, suunnitelmallinen, fokusoitunut ja haluat kehittää itseäsi
• Lähestyt asioita mahdollisuuksien kautta ja sinulla on oma-aloitteinen, yrittäjämäinen sekä aktiivinen ote
• Toimit vastuullisesti ja joustavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä
• Sinulla on korkeakoulututkinto tai vastaava
• Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kieli katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle haasteellisen, kiinnostavan sekä monipuolisen työn hyvässä työyhteisössä, jossa toimintaamme ohjaa arvomme rohkeasti, osaavasti ja yhdessä. Osana Aktian Corporate Banking -tiimiä pääset toteuttamaan itseäsi olemalla tärkeä avaintekijä Aktian yritysasiakasliiketoiminnan kasvattamisessa Turussa.

Tule näyttämään kykysi, niin autamme sinua onnistumaan ja kehittymään!

Yhteystiedot
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat lisätietoja, olethan yhteydessä johtaja Anu Vainioon torstaina 7.1. klo 13-16 tai keskiviikkona 13.1. klo 10-12 puh. 050-3603004 tai sähköpostitse anu.vainio@aktia.fi.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 21.1.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.