(Poistunut julkaisusta)

Senior Controller
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Haluaisitko työskennellä kansainvälisessä hoiva-alan konsernissa monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä? Olisitko työkokemuksesi puolesta valmis hyppäämään uusiin haasteisiin Senior Controller -rooliin, joka sisältää monipuolisesti sekä perinteisiä business controller- että financial controller -tehtäviä? Loistavaa! Jatka lukemista niin kerron sinulle lisää tästä mahtavasta työmahdollisuudesta, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä!

Haemme liiketoiminnan kasvua tukemaan Norlandia Päiväkodeille SENIOR CONTROLLERIA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys ja osa kansainvälistä Norlandia Health and Care -perhettä. Norlandia päiväkoteja on jo Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Puolassa, ja lisäksi Suomessa konserniin kuuluu potilashotelli Norlandia Care, kotihoivaketju Alina Hoivatiimi, sekä käännöspalveluja tarjoava HERO Tolk. Norlandia Päiväkodit ovat tarjonneet laadukasta varhaiskasvatusta jo neljännesvuosisadan ja yritys kasvaa Suomessa ja maailmalla vauhdikkaasti sekä orgaanisesti että rakenteellisesti.

Senior Controller -tehtävässä vastaat konsernin sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista ja osallistut sen kehittämiseen. Olet mukana luomassa ja kehittämässä konsernin palvelukeskusmallia sisäisine prosesseineen, osallistut aktiivisesti kannattavuuden kehittämiseen, rahoitusasioihin, kuun vaihteen laskentaan ja raportointiin, ennusteiden ja budjetin laadintaan, sekä monien kasvua tukevien prosessien kehittämiseen. Työnkuvaan kuuluu myös pienen taloushallinnon tiimin lähiesimiehenä toimiminen sekä palvelukeskuksen toiminnan ohjaaminen ja kehittäminen. Senior Controller -roolissa tuet yksiköitä arjen toiminnassa ja kasvussa ja olet yhteyshenkilönä monille konsernin sidosryhmille.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työkielenä tehtävässä käytetään suomea ja englantia, joten pärjääthän molemmilla kielillä työmaailmassa. Olethan analyyttinen, tarkka ja täsmällinen taloushallinnon osaaja, jolla on myös hyvät tietotekniset taidot (ERP, Excel). Tehtävässä menestyminen edellyttää niin ikään oma-aloitteista ja kehittävää työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisia taloushallinnon tehtäviä ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työtehtävässä. Pääset työskentelemään kansainvälisessä kasvavassa konsernissa mukavassa taloushallinnon tiimissä, jossa huumoria riittää! Norlandia Päiväkodeissa työtyytyväisyys on korkealla tasolla. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme mukana myös Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta! Syksyllä 2017 tehdyssä kyselyssä 82% työntekijöistä oli sitä mieltä, että Norlandia päiväkodit on "todella hyvä työpaikka".

Innostuitko? Onko yllä kuvattu työnkuva juuri se unelmatyö, jota olet etsinyt? Hae tehtävään viimeistään 21.6.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteesta www.personalhuset.fi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tätä rekrytointiprosessia hoitaa Personalhusetin konsultti Monia Pöllänen, monia.pollanen@personalhuset.fi, +358 50 592 8816. Pirauta minulle tai laita mailia, jos sinulla nousee kysymyksiä tehtävään liittyen!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi