(Poistunut julkaisusta)

SENIOR CONTROLLER
Casambi Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Oletko liiketoiminta- ja kehittämisorientoitunut talouden ja hallinnon kokenut osaaja? Liity mukaan meidän kasvavaan ja kansainväliseen teknologiayritykseemme.

Etsimme talouden ja hallinnon vetäjää kehittämään ja luomaan prosesseja sekä raportoimaan liiketoiminnan tulosta. Olet avainpelaaja organisaatiossamme ja vastuussa taloudesta ja hallinnosta. Työ sijaitsee Espoossa, Leppävaarassa.

Tehtävässä olet vastaamassa Casambin taloudesta ja hallinnosta mukaan lukien HR. Olet vastuussa talouden puolesta ennuste- ja budjetointiprosessin sekä raportoinnin sujuvuudesta niitä aktiivisesti edelleen kehittäen. Työskentelet yrityksen johdon kumppanina sekä yhteistyössä liiketoimintayksikön kanssa ja tuotat arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Hyödynnät järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla liiketoiminnan tarpeisiin ja varmistat myös budjetointi-, raportointi- ja ennustejärjestelmien toimivuuden sekä lukujen oikeellisuuden.

Yli viiden vuoden kokemus vaativista Controllerin tehtävistä on avain tehtävässä menestymiseen. Olet liiketoimintasuuntautunut ja kannustava muutosagentti, jolle vuorovaikutteinen yhteistyö niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa on luontevaa. Monien yhtäaikaisten projektien vetovastuu luonnistuu sinulta kokemuksella ja priorisoit taitavasti tilanteen mukaan. Toivomme sinulta myös erilaisten hallinnon prosessien kehittämiskykyä. Kokemus valaisinteollisuuden tai muun projektiliiketoiminnan parista on eduksi ja luo hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa ja globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. Keskeisessä roolissa pääset vaikuttamaan osaltasi yrityksen hallintomallien luomiseen ja kehittämään yhtiön toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala puh. 040 822 7042. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ti 23.4.2019 osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-13954.