Senior Controller / Controller

Colliers Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme kokenutta Senior Controlleria tai Controlleria osaksi 70 hengen talouspalveluiden ammattilaisten joukkoa.

Kunnia-asiamme on palvella talouspalveluyksikkömme kansainvälisiä ja kotimaisia kiinteistösijoittajia ammattitaidolla ja asiakaspalveluhenkisesti. Suhtaudumme innostuksella palvelun laadun ja prosessien kehittämiseen ja hyödynnämme mm. robotiikkaa ja BI-työkaluja. Työ tarjoaa mahdollisuuden oppia koko ajan uutta monipuolisessa talouspalveluiden tehtäväkentässä yhdessä tiimimme kanssa ja ollessamme mukana asiakkaidemme yritysjärjestelyissä ja muutoksissa.

Controllerina vastaat nimettyjen asiakkaidemme kiinteistöportfolioiden talousraportoinnista ja talous- ja vuokrahallinnon palveluiden koordinoinnista yhdessä Colliersin asiakkuustiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tilinpäätöksistä ja konsernitilinpäätöksistä vastaaminen ja tilintarkastuksen koordinointi. Työssäsi sinua tukevat kirjanpitäjät, vuokrahallintoasiantuntijat ja muu Colliersin talousorganisaatio. Huolehdit myös asiakkaan budjetointi- ja ennusteprosessista.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemuksesta syntynyt vahva ulkoisen ja sisäisen laskentatoimen osaaminen. Asiakkaamme ovat konserneja, joista monet raportoivat IFRS:n mukaisesti. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan, Baswaren ja Clausion FPM:n käyttökokemusta. Aikatauluissa pysyminen ja laadukas työn jälki ovat sinulle tekemisen perusta ja kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden kanssa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Jaat innostuksemme kehittää ja kehittyä. Osallistut asiakaspalavereihin asiakkuusjohtajan työparina. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä Colliersin kiinteistöpäälliköiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Suomen kielen lisäksi kommunikoit ammattimaisesti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on lisäetu.

Tarjoamme motivoivan ja monipuolisen työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän tai Helsingin toimistollamme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään 26.4.2021. Odotamme innolla saada tietää sinusta lisää!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, otathan yhteyttä Heli Iisakkaan, p. 040 544 6833 tai heli.iisakka@colliers.com.

*********************

Colliers on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöjohtamisen palveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Meillä on toimintaa 68 maassa, ja 18 000 yritteliästä ammattilaistamme tekee yhteistyötä tarjotakseen asiantuntijaneuvontaa maksimoidakseen kiinteistön arvon kiinteistöjen asukkaiden, omistajien ja sijoittajien kannalta.

Meillä vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Ammattilaisemme tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä ajatellaan ennakkoluulottomasti, jaetaan loistavia ideoita sekä tarjotaan harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaaksemme asiakkaidemme menestystä.

Colliers International (CIGI) on noteerattu NASDAQ:ssa ja TSX:ssä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 27.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan